Diverse > Discuţii pe diverse teme

Obsesia si minciunile lui "atanasu"

<< < (8/8)

Electron:

--- Citat din: atanasu din Septembrie 18, 2020, 05:22:20 p.m. ---Valangjed,
Imi pare rau ca replica mea pe care astia de adorm pana numar eu la zece nu cred ca au inteles-o dar care i-a condus pe unii sa creada ca eu am considerat ca aici ar fi liber la propaganda religioasa ceea evident ca este o prostie pentruca iarasi evident eu nu ma refeream la comportamentul pe forum  ci la faptul ca eu consider ca fiecare este liber sa faca ce vrea cat timp nu face rau altuia.
Nici vorba, cunosc regulamentul si desi specialistul nostru in cordoane argintii, argintate sau ombilical argintii, din punctul meu de vedere face o propaganda religioasa desantata de natura setanta aici dar care cum am si spus pe mine ma lasa rece si nici nu am obligatia sa fiu un paznic al acestor comportamente la care cred ca il sprijina si acolitul dsale ca vad ca vin grupat pe un fir care nu are legatura cu acesta adica de fapt ei incalca art 4.6

Art 4.6 Se interzice publicarea de mesaje care nu au legătură cu subiectul aflat în discuţie (offtopic).

Acest deziderat ne opreste sa mutam fara motiv  o problema aparuta pe un topic anume pe un altul care ne place noua mai ales daca ne place intrucat l-am creat ca sa insultam un coleg asa cum este cel cu referire la niste minciuni inexistente si nedovedite prin nimic, topic  in care s-a mutat o discutie simultan de doi emuli unul al celuilalt, carora nu le mai zic tzutzeri ca ei receptioneaza  nuanta peiorativa din sintagma, in timp ce eu am explicat ca am utilizat nuanta de emul, desigur unul cam lingusitor dar asta nu este o jignire si este confirmata de faptul ca aici  cum se produce unul in raport de mine, alalat nu scapa ocazia sa sara si el in tarc adica hopa si el ca fara el nu s-ar putea. 

La fel introducerea de teme scremute pe cate un topic valoros  pentru care s-a munit si care are zeci de mii de vizite chiar si peste suta de mii, este o marlanie pe care mie imi este greu sa o calific si am anuntat-o daca vor fi observat-o si adminilor.

Dar in fine desi am spus ca eu pe astia nu-i mai bag in seama chiar daca sar in sus si se dau si tumba,  insa  insultele si jignirile care nu-i mai satura ma obliga sa reactionez spunandu-mi sincer opinia,  dar nu pentru ei ci pentru cei cu care am inceput vreo discutie  pe o anume tema la care au sarit acestia cu ura de nimi motivata daca nu doar de invidie si de proverbul acela cu capra vecinului. 

Eu totusi ti-am raspuns la intrebarea ta si aceste cuvinte au fost ca o tema obligatorie data de cetatenii respetivi.

Numai bine.

--- Terminare citat ---
Culmea nesimtirii, sa citezi exact regula pe care o incalci cu nerusinare!

Nimic din postarea asta nu este on topic acolo unde ai postat-o, "doctore". Plus ca atacurile la persoana sunt din abundenta, dovedind ca nu esti decat un TROLL nesimtit. Rusine sa-ti fie!


e-

Electron:

--- Citat din: atanasu din Septembrie 18, 2020, 01:04:04 p.m. ---DATA, septembrie 18 ora 18 pm : Nu mai vreau sa poluez cu inca o chemare  la rampa a acestui fir insultator si murdar pentru mine (e dreptul meu sa ma simt murdarit si insultat) asa ca adaug aici ce trebuie sa adaug dupa raspunsul de dedesubt al emulului -old. Si daca mi se va mai scrie aiurea pe aici asa voi raspunde cu DATA postat  la acest text, repet,  nedorind sa chem la rampa acest fir calficat deja anterior de mine si de care mi-e profund sila sau scarba, care termen va place.

DATA, sept. 18 ora 20 p.m: Un raspuns care nu merita decat nebagare in seama si asta si fac. Dar daca sunt unii care si cand vine vorba daca ceva este sau nu in topic mint cu acea nerusinare pe care indraznesc sa o translateze asupra altora ma mai otenesc odata in plus.  Nici nu-l voi citi pana la capat pentruca dupa prima propozitie am inteles ce urmeaza. Nu pot folosi cuvantul  troll pentruca este proprietate se pare rezervata pentru grupul baietilor buni si nici de "....."  caci mi s-ar spune ca incalc 4.1 asa ca ma abtin si-mi vad de discutiile stiintifice cu care eu in caltate de PhD am ridicat de cateva ori valoarea  forumului. Asta cred eu ca un PhD increzut ce sunt inchipuindu-mi ca fara mine am ramane doar cu discutii savante pro si contra cordoanelor de argint. .
PS Si nici nu doresc sa-mi arog vre-o tentativa de incercare de a folosi modul inelegant de a transforma dupa bunul plac si de fapt fara alt argument decat propria afirmatie albul in negru aceasta fiind evident mult sub demnitatea mea.
--- Terminare citat ---
Daca acuzi pe cineva de minciuna, binevoieste sa o si demonstrezi, troll nesimtit ce esti!


e-

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă