Diverse > Discuţii pe diverse teme

METI

(1/2) > >>

atanasu:
@vizitatorul Tibi, care acum niste ani  a scris un mesaj:
Doresc sa redeschid un subiect pe care azi in mod intamplator l-am observat intrand din curiozitate pe subiectul Articole in lucru la pg 66, http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,800.975.html unde vizitatorul Tibi anunta ceva ce nu a mai urmat sau nu stiu eu sa fi fost urmat , asa ca cine stie daca chestiunea extratterestrial messages a intrat aici pe acest forum in discutie il rog sa spunasa spuna .Citez din acel ultim mesaj de pe firul mentionat adica al 979-lea postat de Tibi in 06 februarie 2011:

"Voi scrie un articol despre Infiintarea unui protocol pentru transmiterea de mesaje in spatiu. Voi lua informatiile de pe arxiv."

Multumesc si oricum am redeschis eu problema care m-a preocupat acum niste ani.

atanasu:
Se pare ca nu am reusit sa trezesc interesul. Dar poate ca urmatorul text sa va trezeasca interesu. E vorba de un mesaj din Unvers pus de mine sub aceasta forma grafic-literala , el fiind transms prin semnale electromagnetice ca un fel de morse si receptionat in 2003 la Arecibo. I l-am trimis imediat dnei Jil Tarder din cadrul programului SETI dar am primit raspunsul ca este in concediu si ulterior nici eu nu m-am mai ostenit. Cum vi se pare mesajul care nu seamana cu prostioarele (ca mod de transmitere ) trimise in Cosmos de pamanteni cu sondele Voyager in secolul trecut.

A E A                                           AA E AA                                           AAA E AAA                                         

A U A E AA                                       AA U A E A U AA E AAA                                        AA U AA E AAAA                             AAAA U AAAAA E AAAAAAAAA

A U O E A          O U A E A                                       AA U O E AA E O U AA                                         O U O E O                                                O E O                                             

AA _ A E A                                      AAA _ A E AA                                   AAAAA _ AA E AAA                          A _ A E O                               AA _AA E O                                          O _ O E O                   

AA *A E AA                                       A*AA E AA                                AA * AA E AAAA                        AAA * AA E AAAAAA                                          A * O E O                                          O * A E O                                        AA * O E O                                   O * AA E O                                         O * O E O

etc, etc

Nu-i asa ca veganii sunt mai destepti?  :)

atanasu:
Erata: Ultima serie unde se introduce semnul * trebuia sa o incep cu A*A E A. Sorry.E vina mea si nu a veganului.  :)

atanasu:
Ce faci Tibi? Nu te mai ntereseaza subiectul sau ai parasit Scientia?

atanasu:
Cred ca mesajul "ETI" de mai sus este destinat preferential si dnei Cruceanu care scrie si dsa despre asemenea lucruri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă