Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Staţia spaţială internaţională, sonde spaţiale şi călătorii spaţiale

Programul Spatial al Romaniei 2012-2025 !!!

<< < (3/3)

ariel55:
Ei, cred ca mergea mai bine cu sifon. 8)

ariel55:
ARCASPACE da lectii ESA!  :D :D :D

--- Citat ---Echipele ARCA și ExoMars s-au intâlnit pentru a discuta detalii tehnice despre pregătirea misiunii pe care Agentia Spatiala Europeana (ESA) o va desfasura pe Planeta Marte. Întâlnirea a durat o zi și a avut loc la sediul central al ESA din Noordwijk, Olanda. Principalul motiv al intâlnirii a fost prezentarea viziunii ARCA asupra unor aspecte ale programului de testare pentru ExoMars.
--- Terminare citat ---

Cata aroganta....am impresia in curand "Programul Spatial al Romaniei" va suferi ceva modificari , in sensul aparitiei noului proiect referitor la cucerirea planetei Marte.

Citarea este facuta din sursa directa: http://www.arcaspace.com/?p=1844

 ;)

ariel55:
In conformitate cu Programul Spatial al Romaniei, s-au apucat de drone.... :o

--- Citat ---Aeronava are numele Air Strato și face parte dintr-o familie mai mare de aparate automate, care vor îndeplini misiuni variate pentru ARCA și partenerii săi. Primul prototip este finalizat și este gata pentru teste.

Air Strato este versiunea cea mai mare, având o anvergură de 16m și este destinată zborului stratosferic la o altitudine de 18 km.

Aeronava este propulsată cu motoare electrice și are o autonomie de 7 ore, folosind numai bateriile interne și de trei zile cu panouri solare. Poate transporta o sarcină de 30 kg la altitudinea menționată, echipamentul variind în funcție de misiune. Echipamentul poate fi înlocuit cu containere suplimentare de baterii pentru misiuni având o durată mai mare.
--- Terminare citat ---
Mie cel mai mult in place coada si trenul de aterizare.  :D :D :D!

Comentarii? :
http://www.resboiu.ro/air-strato-uav-dezvoltat-de-catre-arca/#comments

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă