Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Staţia spaţială internaţională, sonde spaţiale şi călătorii spaţiale
ARCA??
mircea_p:
Stie cineva care mai sant noutatile in legatura cu lansarea rachetei ARCA?
Nu gasesc decat stiri referitoare la amanarea lansarii din 14 noiembrie.
Pare ca dupa aceea ziarele si-au pierdut interesul
HarapAlb:
S-a amanat lansarea.
Adi:
Cum sa nu, toate ziarele au scris despre ARCA. Chiar si noi la Stiinta Azi am pus stiri la zi in aceste doua zile de pe 13, 14, 15. In prima zi nu a fost vreme buna. In a doua zi au incercat lansarea, dar vantul le-a rasturnat balonul. L-au pus la loc, dar era deja prea frig pentru a se mai ridica. Au amanat pentru la primavara, ca de acum vremea va fi tot frig. Vezi pe prima pagina la Stiinta Azi.
mircea_p:
Am vazut ca au scris. Insa nu mi-era clar pentru cand s-a amanat, dupa incercarea din 14 noiembrie.
Ma steptam sa mai fie incercari in zilele urmatoare si nu am mai gasit nimic mai nou de 15 noiembrie.
Abia acum am vazut ca ai actualizat articolul de pe site, se dusese cam jos. De fapt de acolo am aflat de ARCA pentru prima data.
Adi:
ARCA e foarte buna la promovare in conferinte de presa, dar numai cand se lauda ca vor face si vor drege. Cand o dau in bara, nu mai actualizeaza siteul lor www.arcaspace.com cu informatii. Insa unii jurnalisti i-au sunat si au spus ca vor amana pe termen nedefinit, adica pe cateva luni, pana vine iar caldura. Ar mai fi incercat ei, dar era deja frig. Daca era totul cu doua saptamani in urma, poate ar fi reusit in toamna asta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă