Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Energii alternative/criza energetica

Tariel Kapanadze- generator neconventional de energie electrica.

(1/10) > >>

Virgil:
In continuare am sa atasez un filmulet de pe Youtube tradus de Sadang;

ariel55:
Draga Virgil, poti sa ne atasezi schema acestui generator "minune"?Nu de alta, dar este plin internet-ul cu "noi descoperiri" in acest domeniu.Nicola Tesla deja este sfantul electricitatii pentru toti conspirationistii.Multumesc pentru "iluminare"(daca ne trimiti schema.
Eu unul am vazut mai multi "agitati" in jurul minunii, in final...treaba a ramas cum s-a stabilit. ;D
Apropos de conservarea energiei, uite aici un filmulet distractiv:

!

;D ;D ;D ;D :D ;)

Virgil:
Ceva scheme gasesti si aici;http://peswiki.com/index.php/Directory:Kapanadze_Free_Energy_Generator

virgil 48:
Pentru ariel55:

--- Citat din: ariel55 din Februarie 26, 2012, 11:35:28 a.m. ---Eu unul am vazut mai multi "agitati" in jurul minunii, in final...treaba a ramas cum s-a stabilit. ;

--- Terminare citat ---
Din exprimarea ta reiese ca recunosti conspiratia care vizeaza subiectul(...CUM S-A STABILIT!)
Nu cred ca cei ce au stabilit asta, vor mai putea sa se impuna multa vreme impotriva
nevoilor societatii.

ariel55:
Draga Virgil48, citez:
--- Citat ---Eu unul am vazut mai multi "agitati" in jurul minunii, in final...treaba a ramas cum s-a stabilit. ;

Din exprimarea ta reiese ca recunosti conspiratia care vizeaza subiectul(...CUM S-A STABILIT!)
Nu cred ca cei ce au stabilit asta, vor mai putea sa se impuna multa vreme impotriva
nevoilor societatii.
--- Terminare citat ---

Ai interpretat gresit si cred ca nici eu nu am fost prea clar. Ma refeream la film. Lume multa ca la balci, s-a ajuns pana la presedintele Georgiei ,Shakasvili si lucrurile au ramas in coada de peste. (Apare conspiratia deja, NU?   :D :D :D :D :D :D) Cel mai greu a fost cu ingropatul radiatorului de masina... :D :D :D

Eu, nu cred in nici o conspiratie si inca nu am vazut un PERPETUUM MOBILE. Eu cred inca in LEGEA CONSERVARII ENERGIEI (asta daca cineva nu va demonstra ca mai exista o constanta care se numeste SFANTUL DUH ce ne ajuta sa o incalcam-poate Dl.ec.Turcu?), si sa stii ca nu sunt conservator de loc, dar imi plac lucrurile clare,nu povesti cu Nicola Tesla si minunile sale secrete. Vise "taica,vise..."
Sorry. 8) ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă