Diverse > Discuţii pe diverse teme

un altfel de big bang

(1/1)

ticunou:
Ma intreb daca nu e mai verosibil ca in loc de o explozie a unei gauri negre, big bangul sa fi fost generat de o singura particula care sa fi primit brusc o imensa cantitate de energie.Aceasta particula ar putea sa vibreze generand stringurile si asa mai departe.Zic si eu, nu dau cu parul!

Electron:

--- Citat din: ticunou din Aprilie 22, 2008, 08:32:14 p.m. ---Ma intreb daca nu e mai verosibil ca in loc de o explozie a unei gauri negre, big bangul sa fi fost [...]
--- Terminare citat ---
De unde ai ajuns la concluzia ca Big-Bang-ul ar fi fost explozia unei gauri negre?

--- Citat ---[...]big bangul sa fi fost generat de o singura particula care sa fi primit brusc o imensa cantitate de energie.
--- Terminare citat ---
De unde se presupune ca vine aceasta energie, "brusc" ?

--- Citat ---Aceasta particula ar putea sa vibreze generand stringurile si asa mai departe.
--- Terminare citat ---
Cum poate o particula sa produca stringuri prin vibratii ?

--- Citat ---Zic si eu, nu dau cu parul!
--- Terminare citat ---
Intreb si eu asa, sper sa nu te superi. :)

e-

PS: bine ai venit pe forum! :)

T1000_Android:
Daca stringurile sunt energie pura,o particula care primeste energie,nu conteza de unde,nu cred ca ar genera si alte stringuri,doar s-ar afla intr-o stare de super excitare depinzand de cata energie a primit,parerea mea ;D

Adi:
Ce te face sa crezi ca stringurile sunt energie pura? Intreb si eu ca si Electron pe primul interlocutor, care nu s-a mai obosit sa raspunda la intrebarile puse. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă