Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie

GENUL si RASA sunt un concept cultural?

(1/2) > >>

atanasu:
Acum 10-15 ani in culuarul prin care se iese din "Muzeul de istorie naturala" din Geneva la finalul imaginilor si textelor care descriu evolutia omului este scris langa un grup de oameni moderni(homo sapiens sapiens) de diferite rase ca rasa este un concept cultural!
Idem azi apar sustineri de acelasi soi in ceea ce priveste genul(sexul masculin sau feminin) predicand   cum ca  identitatea sexuala ar fi de ordin cultural (asa zisa teorie de gen) si nu un dat natural.
Voi ce parere aveti?

sumalan dorin:

Eu sunt de parere sa-l intrebam pe sfantul Darwin! :D :D :D :D :D :D

Nu inteleg de ce esti confuz in legatura cu  anumite concepte ,cand tot soiul de indivizi isi propaga diferite "teorii" oriunde si oricand,defapt ei (pseudostiintifici) nu au intrebari au cel mult certitudini.

Asa ca pentru nelamuri despre orce,contacteaza un pseudostiintific ori "plimba-te" pe un sait de-al lor.

Parerea mea :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

atanasu:
O parere jalnica mai cam tot timpul! Dar este bine ce s-a intamplat azi si nu ma supar pe tine.Atat poti si tu cel putin stii aria cercului desi sensul adanc al lui Pi cred ca iti scapa  :)

sumalan dorin:
Draga Atanasu,

Ai dreptate nu cunosc nimic din ceea ce ai pomenit tu!Ma ofer sa iau niste meditatii ! Ce zici?Platesc bine! :)  :)

Ei hai ,ce am zis?Uite sa vezi ca sunt de treaba ma ofer si sa imi educi stilul a.i parerile mele sa numai fie jalnice tot timpul :) :).

Pt detalii contacteaza-ma pe mesaj privat.

PS:Numai fii ranchinos nu te ajuta 8)

A.Mot-old:

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 24, 2019, 02:29:32 p.m. ---Acum 10-15 ani in culuarul prin care se iese din "Muzeul de istorie naturala" din Geneva la finalul imaginilor si textelor care descriu evolutia omului este scris langa un grup de oameni moderni(homo sapiens sapiens) de diferite rase ca rasa este un concept cultural!
Idem azi apar sustineri de acelasi soi in ceea ce priveste genul(sexul masculin sau feminin) predicand   cum ca  identitatea sexuala ar fi de ordin cultural (asa zisa teorie de gen) si nu un dat natural.
Voi ce parere aveti?

--- Terminare citat ---
Părerea mea este că ambele teorii sunt niște blasfemii!

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 24, 2019, 08:57:08 p.m. ---O parere jalnica mai cam tot timpul! Dar este bine ce s-a intamplat azi si nu ma supar pe tine.Atat poti si tu cel putin stii aria cercului desi sensul adanc al lui Pi cred ca iti scapa  :)

--- Terminare citat ---
Ce are de-a face cu subiectul propus?!?! ::)
 :) Care este sensul adânc al lui ? ;)
 :) Care este sensul adânc al numarului ? ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă