Diverse > Avertismente, suspendări şi banări

Pe forumul acesta lui Electron i se permite atacul la demnitate?

(1/3) > >>

Abel Cavaşi:
Nu-mi vine să cred ochilor! De atâta timp Electron vorbeşte urât şi nimeni nu ia nicio măsură? Cum aşa? Chiar în această secţiune am găsit următoarele cuvinte: „Fii civilizat! Acesta este un forum de ştiinţă. Vorbeşte frumos şi argumentat. Altfel, vei suporta consecinţele.” Cui sunt adresate aceste cuvinte? Lui Electron nu? Aţi auzit de „Infracțiunile contra demnității”? Regulamentul acestui forum nu i se aplică şi lui Electron?

Aveţi un punct important în regulament:

--- Citat ---4.1 Se interzic atacurile la persoană, jignirile de orice fel, limbajul vulgar ori provocările altor utilizatori ori a moderatorilor. Aici se dezbat idei, nu valoarea personală a membrilor. De asemenea, se interzice publicarea de mesaje cu scopul exclusiv de a genera discuţii în contradictoriu între participanţii la discuţiile pe forum.
--- Terminare citat ---

Electron face excepţie?

Electron:
Abel, nu ma mir ca esti atat de josnic incat sa te plangi de modul in care iti raspund, dupa ce te comporti cum te comporti si cum te-ai comportat pana acum pe acest forum.

Daca administratia considera ca am incalcat regulamentul forumului, astept o avertizare oficiala si publica. Nu doresc tratament special aici. 


e-

Abel Cavaşi:
Că doreşti, că nu doreşti tratament special, văd că ai parte de el. Nu ştiu de ce ţi se permit atât de multe. Suspect de multe.

Electron:
Probabil depinde de cat de mult ii platesc/mituiesc pe administratori.  ;)

e-

Abel Cavaşi:
Asta numai tu ştii, doar că ţi se permit incredibil de multe, asta-i clar. De atâta timp! Hmmm...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă