Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Ai nevoie de ajutor privind utilizarea forumului?

TRIMITE ACEST SUBIECT

(1/1)

RaduH:
Ce face functia asta ? Ce trimite ?
In fine eu am trimis ce o fii, pe o alta adresa de e-mail tot de-a mea.
M-a zapacit Google cu avertismente, pana la urma am reusit sa inteleg ca nu va intelegeti cu ei in ceva(nu ma stiu informatica), nu vede cine se ascunde sub mesaj???
Deci e-mailul venea de la RaduH nu de la adresa de e-mail cu care sunt inregistrat la voi.
In mod normal emailurile se cunosc sau cum sa zic ca-s ale mele.

Electron:

--- Citat din: RaduH din Mai 04, 2012, 08:39:53 p.m. ---Ce face functia asta ? Ce trimite ?
--- Terminare citat ---
Ceea ce face este sa trimita un mail, la adresa specificata in formularul de trimitere, cu un link spre topicul respectiv. Am facut un test si am primit asa:

--- Citat ---yo,

Îţi recomand să citeşti "TRIMITE ACEST SUBIECT" pe Forumul Scientia. Pentru a vedea subiectul foloseşte adresa:

http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=3835.0
A fost adăugat urmatorul comentariu legat de acest subiect:
test

Mulţumesc,
Electron

--- Terminare citat ---
Clar si la obiect.

--- Citat ---M-a zapacit Google cu avertismente, pana la urma am reusit sa inteleg ca nu va intelegeti cu ei in ceva(nu ma stiu informatica), nu vede cine se ascunde sub mesaj???
--- Terminare citat ---
Ai inteles gresit. Ne intelegem foarte bine cu Google, ca toata lumea.

--- Citat ---Deci e-mailul venea de la RaduH nu de la adresa de e-mail cu care sunt inregistrat la voi.
--- Terminare citat ---
Eu am primit mail-ul ca venind de la "scientia.ro[at]gmail.com", care, dupa cum arata, e adresa administratorului acestui forum.

--- Citat ---In mod normal emailurile se cunosc sau cum sa zic ca-s ale mele.
--- Terminare citat ---
Ininteligibil. Incearca sa te exprimi mai clar in romaneste.

e-

RaduH:
Bine voi trimite pe adresa administratorului ce am eu pe mail. Nu de alta da nu ma pricep.

arohinoor@gmail.com:
 Ce reprezinta acest termen cand se refera la un topic si cum se
 apreciaza(calculeaza)? Apare pe o coloana cu procente daca vrei sa
 cauti un topic dupa numele sau.

Electron:

--- Citat din: arohinoor@gmail.com din Septembrie 07, 2013, 01:36:09 p.m. --- Ce reprezinta acest termen cand se refera la un topic
--- Terminare citat ---
Care termen?

e-

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă