Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Metoda stiintifica de cautare a adevarului

Articole stiintifice

(1/1)

Adi:
Am primit un email cu o oferta de abonament gratuit pana la sfarsitul lunii la articole de stiinta, dar nu am experienta cu asta.

http://online.sagepub.com/cgi/searchresults

Voua cum vi se pare? Merita promovat?

Tudy:
Mereu am cautat raspunsuri inafara mea ... pana sa-mi dau seama ca toate raspunsurile sunt in mine.As avea si o mica explicatie.. S-a dovedit,cred si intuiesc ca ADN este informatie.. restu va dati singuri seama!

Anabia123:
Nu sunt specialist in botanica dar din "cultura mea generala" , cred ca ceea ce vrei tu se "rezolva" in mii poate chiar milioane de ani , pe cale naturala.Mai exista o stiinta (genetica) ce poate rezolva aceste probleme in timp mai scurt dar cu efecte secundare , mai mult sau mai putin benefice , e un fel de "de-a v-ati ascunselea" cu natura.Nu stiu daca partea buna a lucrurilor o depaseste pe cea rea!

mircea_p:
Bine ai venit pe forum. :)

Discutia la care ai raspuns e din 2011. Iar unul din cei care au postat nu mai este pe forum, se pare.
Nu ca ar fi ceva rau sa scrii acolo. Dar e mai putin probabil sa obtii o replica sau comentariu.:)


HarapAlb:
Numar special al revistei Optical Materials (editura Elsevier) ce contine articole semnate de castigatorii premiilor Nobel 2014, accesul este liber:

Virtual Special Issue on the Nobel Prizes 2014

Numar special al revistei Astrophysical Particles (editura Elsevier) dedicat energiei intunecate (dark energy) si radiatiei cosmice de fond (CMB), acces liber pana la 31 decembrie:

Astroparticle Physics, Volume 63, Pages 1-100 (15 March 2015), Dark Energy and CMB

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă