Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Teoria fizicii particulelor

Despre Materie

(1/46) > >>

[RHF]{NC}The Eagle:
Am citit un document destul de interesant in care se vorbeste despre materie si despre rolul si utilizarea acesteia in fizica si multe alte detalii

--- Citat ---Materia reprezintă unul din cele mai generoase subiecte de discuţie. "Lutul" din care Dumnezeu ne-a plămădit, continuă să surprindă prin inimaginabilele sale secrete.Omenirea încă mai speră în apariţia unui nou Einstein, menit să dezvăluie una din cele mai vechi taine ale existenţialităţii.
--- Terminare citat ---
Pentru mai multe detalii incercati =>Materia

Adi:
E interesant de vazut cati oameni variati au scris despre stiinta, frumos ar fi sa ii adunam pe toti pentru a lucra impreuna, sau pe mai multi macar.

[RHF]{NC}The Eagle:
Inca un articol scris de Leonardo Vintiñi la data de 28.12.2007 despre materie .Sunt multe informatii utile despre Univers si materie in acest articol si o singura poza insa o poza foarte reusita si foarte artistica si reprezentativa.
Spor la lectura => Calatorie in Centrul Materiei

Adi:
Frumos ziar, le-am scris email daca vor colaborare. Articolul in sine e bunicel, dar avea niste greseli stiintifice, adica nu neaparat greseli, ci lucruri care le-as fi accentuat altfel. Frumos ca tot gasesti materiale. Si ei scriu articole mereu, chiar si pe azi au articole.

[RHF]{NC}The Eagle:

--- Citat din: Adi din Februarie 02, 2008, 07:20:40 a.m. --- Frumos ca tot gasesti materiale.
--- Terminare citat ---
Stii tu aia:Cine cauta gaseste!
Am ma i cautat mai multe despre acest subiect si am dat peste un site scris de un anume Tudor dar nu este foarte stiintific.Contine totusi informatii despre materie si antimaterie si cateva explicatii.Eu zic ca merita citite
Spor @ reading => Materie si antimaterie

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă