Forumul Scientia

Fizică, astronomie şi aerospaţiale => Acceleratoare de particule şi detectoare de particule => Subiect creat de: [RHF]{NC}The Eagle din Februarie 01, 2008, 07:28:44 a.m.

Titlu: Detector de particule controlat prin LabVIEW
Scris de: [RHF]{NC}The Eagle din Februarie 01, 2008, 07:28:44 a.m.
Citat
Aceasta aplicatie a avut ca scop crearea unui program simplu, usor de folosit, pentru controlul si testarea functionarii unei incinte cu muoni (particule atomice), cu o precizie suficient de mare pentru a permite functionarea acesteia intr-un dispozitiv de urmarire a ciocnirii protonilor.
Solutia, apartinand National Instruments, a reprezentat-o folosirea produselor software si a dispozitivelor (componente hardware) National Instruments pentru obtinerea unor rezultate adecvate.
Stirea dateaza din anul 2002 si este un articol din revista Masurari si Automatizari iar
Citat
Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Christian Dechelette, CERN, Rte de Meyrin, Geneva, Elvetia (Switzerland), tel: 022 767 6373, e-mail: christian.dechelette@cern.ch
.Poate vreti sa luati legatura cu el pentru o colaborare!
Pentru mai multe detalii despre acest proiect incercati => Detector de particule controlat prin LabVIEW (http://www.masurari.ro/masurari/masurari2-1/labview12002.html)
Spor!
Titlu: Re: Detector de particule controlat prin LabVIEW
Scris de: Adi din Februarie 02, 2008, 06:52:35 a.m.
Foarte interesant. Mersi mult, Eagle.