Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Staţia spaţială internaţională, sonde spaţiale şi călătorii spaţiale

Zboruri cu echipaj uman spre Luna

<< < (2/5) > >>

Adi:
NASA va simula clipa cu clipa misiunea Apollo 11 care a lansata cu 40 de ani in urma fata de ziua de maine. Simularea va cuprinde zborul, aseleinzarea, intoarcerea. Va fi transmisa si pe Twitter, dar si cu imagini.

b12mihai:
Iata un nou motiv pentru a crede ca aselenizarea NU a avut loc...NASA sustine ca nu mai are castele video orignale din 1969, dand publicitatii numai o inregistrare digitala, considerata cea mai clara de pana acum. Articol complet pe HotNews:

http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-5970669-video-nasa-dat-publicitatii-film-digital-primei-aselenizari-inregistrarile-originale-pierdut-recunoaste-agentia.htm

b12mihai:
Apollo and the Moon: The Astronauts' View [Slide Show] @ Scientific American ---> http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=apollo-11-anniversary-book

cris:
Sunt multe chesti tulburi in legatura cu aselenizarea.I-mi aduc aminte ca modulul care se ridica de pe luna trebuia sa se cupleze cu vehicolul aflat pe orbita lucru foarte greu si cu tehnologia de azi.Chiar nu stiu cum au putut.

Adi:
A ajuns omul pe Lună? Argumente pro şi contra

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă