Diverse > Avertismente, suspendări şi banări

In atentia unui moderator/administrator.

<< < (2/3) > >>

sumalan dorin:

Scientia ,

Userul Cosmin_Visan ,este un  Troll!

Analizeza definitia asta :

"Un troll sau troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zâzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzură, comunism, libertate de exprimare.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele."

Sursa :https://ro.wikipedia.org/wiki/Troll


Analizeaza msj lui Cosmin_Visan aka Adrian Copilul Minune aka Forever_Men ,si in functie de corectitudinea analizei te rog sa ei o decizie.

Individul este troll,ce reguli respecta un troll?


Scientia:
Da... L-am banat pentru 30 zile pe Cosmin_Visan pentru încălcarea punctului 4.1 din regulamentul forumului.
Sperăm să revină la o atitudine  și limbaj decente și să renunțe la complexul de superioritate pe care-l reflectă multe dintre mesajele dlui.
Dacă după 30 de zile va continua să se comporte în același fel, va fi banat definitiv.

atanasu:
Regret ca am postat cu intarziere atentionarea catre Cosmin referitoare la folosirea termenului de "incultura" care este drept ca a fost folosit dupa solicitarea  lui Sumi , asa ca deci Cosmin a fost banat pentru o impolitete pe care, a fost cred eu deliberat provocat sa o faca .
Dl Sumi nu a dat exemple din  textele lui Cosmin postate mai sus din care sa rezulte o motivare serioasa a banarii si o confirma chiar replica de la Stientia care califica propunerea lui Sumi drept periculoasa si-i cere ceva anume lui Cosmin care insa cedeaza nervilor si face ceva  de care cu regret,  fiind eu foarte grabit nu l-am putut salva. Trimiterea la ACM este irelevanta caci aici vorbim de userul Cosmin.  Eu asa cred si daca gresesc as vrea sa inteleg unde si de ce a insultat pe cineva si daca este banat doar pentruca este infatuat ar trebui banati inca alti cativa care de infatuati ce sunt au izgonit cred eu multi potentiali colaboratori. Era un moment in care Sumi gasise un interlocutor si fara Cosmin se va intoarce la diversele anunturi pe care le facea in trecut la unda vesela sau poate trista a forumului(a fost o gluma nu o insulta)  Sumi, asta este ceva incorect ? daca da mi-o retrag imediat. :)
Asadar Sumi da matale un exemplu din textele create de Cosmin care au fost jigntoare pentru tine, ca pentru altii nu esti tu avocatul lor.
Cosmine iti propun ca in privat sa trimiti Scientia acele 800 de cuvinte care pe mine ma interseaza si eu sper ca Scientia le va posta. Daca accepti rugamintea mea si mai lasi si tu tafnele deoparte adica nu le imparti frateste cu Sumi va fi mult mai bine.

atanasu:
PS. De fapt nu a fost intarziata postarea, se vede dupa ora de trimitere prima oara, dar dupa ce am afisat-o inainte sa plec de acasa am observat obraznicia lui Cosmin, asta este termenul corect si am scris adaosul cu bolduite  de la inceput dar nu am trims-o si am vazut asta abia reintors acasa cand deja dl Cosmin era banat. Sunt sigur ca daca nu faceam aceasta greseala altfel ar fi mers lucrurile. I-am facut un serviciu fara sa  vreau, lui Sumi care a avut ocazia sa se desfasoare apoi in lipsa postarii mele completate dar neafisate.
Dar probabil ca trebuia sa se intample asta ca sa invete si Cosmin sa nu mai bage in seama pe cei pe care nu-i considera demn de aceasta.  :)
Eu voi posta ce doream sa scriu referitor la ce inteleg eu din ce spune Cosmin, indiferent de cele 800 de cuvinte pe care le va produce Cosmin ...sau poate nu le va produce. :)
Am gasit un fir Cine sunt eu? pe care l-am redeschis unde voi mai posta cate ceva, sper si A.Mot sa o faca si-l astept pe Cosmin sa se ntoarca bine sanatos pe aici.
 

Pozitron:
Voi aduna intr-un singur topic tangentele create in ultima perioada de utilizatorul "Cosmin_Visan".

<Pozitron>

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă