Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Articole, emisiuni, publicaţii ştiinţifice româneşti ce merită promovate

Inregistrari youtube

<< < (6/6)

atanasu:
Gata Cosmine nu-mi mai pierd timpul cu tine.Succes!
Si asta in ciuda faptului ca sunt de acord cu ce scrii tu despre IA. Adaug. Un sistem IA nu poate aduce qualii noi pentruca nu va fi niciodata capabil de un rationament inductiv si nici deductiv  de tipul unei reduceri la absurd decat daca i se va implemmenta un  procesor care sa o eventual permita pentru anume patternuri anterior definite.
Dar tinere eu nu-ti cerusem parerea ta de "buric al universului" despre IA ci un exemplu din activitatile dlui profesor pe care ni l-ai prezentat laudativ recomandandu-ne un filmulet cu dlui.
Asa ca te las cu Sumi daca el are timpul si dorinta de a-l pierde cu tine.

sumalan dorin:

--- Citat din: atanasu din Martie 11, 2019, 09:04:34 p.m. ---Asa ca te las cu Sumi daca el are timpul si dorinta de a-l pierde cu tine.

--- Terminare citat ---

@Atanasu

Multumesc ca mi-ai adus aminte de cel mai important capital al omului-timpul.In semn de recunostinta te rog sa primesti o mare apreciere pozitiva.Iti multumesc.

valangjed:
Este inutil sa "pierzi timpul" cu cei care cred ca psihologia este "adevarata stiinta".Multi oameni, din domeniul stiintelor exacte(de ex. prof. Penrose) au cazut in aceasta "capcana a mintii".Daca exista, (??) "ecuatia ultima" nu poate fi descoperita pe un forum sau citind "jdemii" de carti asa cum nici fericirea nu se poate "masura".Cosmin-Visan e doar un visator care crede ca are "ecuatia ultima" in varful penelului.Sa-l lasam sa viseze.E dreptul lui.

Cosmin_Visan:

--- Citat din: valangjed din Martie 11, 2019, 11:25:15 p.m. ---Este inutil sa "pierzi timpul" cu cei care cred ca psihologia este "adevarata stiinta".Multi oameni, din domeniul stiintelor exacte(de ex. prof. Penrose) au cazut in aceasta "capcana a mintii".Daca exista, (??) "ecuatia ultima" nu poate fi descoperita pe un forum sau citind "jdemii" de carti asa cum nici fericirea nu se poate "masura".Cosmin-Visan e doar un visator care crede ca are "ecuatia ultima" in varful penelului.Sa-l lasam sa viseze.E dreptul lui.

--- Terminare citat ---

Cine-a zis ceva de psihologie ? Si sa inteleg ca te consideri mai inteligent decat Penrose ca sa ii evaluezi judecata ?

sumalan dorin:

„Prețul plătit pentru a face știință este asumarea greșelilor, dar recompensa este extraordinară: cunoașterea și înțelegerea.”

https://www.ted.com/talks/phil_plait_the_secret_to_scientific_discoveries_making_mistakes?language=ro

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă