Matematică şi Logică > Algebra
Un produs
A.Mot-old:
Să se calculeze .
Electron:
--- Citat din: A.Mot din Noiembrie 05, 2019, 04:50:41 p.m. ---Să se calculeze .
--- Terminare citat ---
Iti recomand sa scrii produsul desfasurat, ca sa se vada mai clar care e produsul pe care vrei sa il calculezi de fapt. Spun asta pentru ca e destul de evident ca nu intelegi notatia pe care o folosesti, deoarece produsul scris e un calcul trivial ...
e-
A.Mot-old:
--- Citat din: Electron din Noiembrie 05, 2019, 05:29:22 p.m. ---
--- Citat din: A.Mot din Noiembrie 05, 2019, 04:50:41 p.m. ---Să se calculeze .
--- Terminare citat ---
Iti recomand sa scrii produsul desfasurat, ca sa se vada mai clar care e produsul pe care vrei sa il calculezi de fapt. Spun asta pentru ca e destul de evident ca nu intelegi notatia pe care o folosesti, deoarece produsul scris e un calcul trivial ...
e-
--- Terminare citat ---
Ca și la sumă presupun că desfășurat se scrie ....Dacă nu este așa , atunci spune-mi te rog frumos cum se scrie.Mulțumesc mult!"WolframAlpha" dă alt rezultat pe care nu-l înțeleg!Aseară mi-a venit ideea de calcul al produsului propus de mine.
Electron:
--- Citat din: A.Mot din Noiembrie 05, 2019, 05:40:26 p.m. ---Ca și la sumă presupun că desfășurat se scrie ....Dacă nu este așa , atunci spune-mi te rog frumos cum se scrie.
--- Terminare citat ---
Presupunerea ta e gresita. Notatia condensata pentru produs este anloaga celei pentru condensarea sumei, explicata in postarea din celalalt topic.
e-
A.Mot-old:
--- Citat din: Electron din Noiembrie 08, 2019, 12:16:23 p.m. ---
--- Citat din: A.Mot din Noiembrie 05, 2019, 05:40:26 p.m. ---Ca și la sumă presupun că desfășurat se scrie ....Dacă nu este așa , atunci spune-mi te rog frumos cum se scrie.
--- Terminare citat ---
Presupunerea ta e gresita. Notatia condensata pentru produs este anloaga celei pentru condensarea sumei, explicata in postarea din celalalt topic.
e-
--- Terminare citat ---
Să înțeleg că răspunsul dat de "WolframAlpha" și anume https://www.wolframalpha.com/input/?i=product_%28k%3Dn%29%5E1+k (sau altfel scris și anume https://www.wolframalpha.com/input/?i=product_%28k%3Dn%29%5E1+k%3D1%2F%28gama%28n%29%29) este greșit?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă