Matematică şi Logică > Algebra
O sumă
A.Mot-old:
Să se calculeze .
Electron:
--- Citat din: A.Mot din Octombrie 29, 2019, 05:21:10 p.m. ---.
--- Terminare citat ---
Notatia folosita de tine nu este cea consacrata. Daca nu explici ce inseamna pentru tine, nu prea are cum sa stie lumea ce vrei sa calculezi de fapt.
e-
A.Mot-old:
--- Citat din: Electron din Octombrie 30, 2019, 10:55:36 a.m. ---
--- Citat din: A.Mot din Octombrie 29, 2019, 05:21:10 p.m. ---
--- Terminare citat ---
Notatia folosita de tine nu este cea consacrata. Daca nu explici ce inseamna pentru tine, nu prea are cum sa stie lumea ce vrei sa calculezi de fapt.
e-
--- Terminare citat ---
Eu cred că dacă putem vorbi despre , atunci putem vorbi și despre .Este corect?Dacă nu este corect , atunci de ce nu ar fi corect?
Electron:
--- Citat din: A.Mot din Octombrie 31, 2019, 07:02:29 a.m. ---Eu cred că dacă putem vorbi despre , atunci putem vorbi și despre .Este corect?
--- Terminare citat ---
Nu, nu este corect, in primul rand pentru ca nu folosesti notatiile consacrate. Ceea ce scrii tu nu este inteligibil.
Intrebarea mea pentru tine este, scrii asa din neglijenta, sau din nestiinta? Chiar nu crezi ca e important sa comunicam in mod relevant?
Cel mai simplu ar fi sa explici ce anume inseamna pentru tine notatia inventata de tine, ca sa vedem ce anume vrei de fapt sa calculezi.
e-
A.Mot-old:
--- Citat din: Electron din Octombrie 31, 2019, 07:15:06 p.m. ---
--- Citat din: A.Mot din Octombrie 31, 2019, 07:02:29 a.m. ---Eu cred că dacă putem vorbi despre , atunci putem vorbi și despre .Este corect?
--- Terminare citat ---
Nu, nu este corect, in primul rand pentru ca nu folosesti notatiile consacrate. Ceea ce scrii tu nu este inteligibil.
Intrebarea mea pentru tine este, scrii asa din neglijenta, sau din nestiinta? Chiar nu crezi ca e important sa comunicam in mod relevant?
Cel mai simplu ar fi sa explici ce anume inseamna pentru tine notatia inventata de tine, ca sa vedem ce anume vrei de fapt sa calculezi.
e-
--- Terminare citat ---
Unii zic că este inteligibil și că .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă