Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie

Despre evolutionism si abiogeneza

(1/2) > >>

meteor:
Varul meu este biolog (e om serios, ai ce vorbi cu el [in domeniul sau de specialitate]). Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.

El e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "Varul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.

Electron:

--- Citat din: meteor din Iulie 03, 2012, 11:02:58 p.m. ---Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.
--- Terminare citat ---
Cine e acest Electron pe care l-ai laudat, si de ce ai facut-o?


--- Citat ---El e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "
--- Terminare citat ---
Ce importanta are ce cred eu? (Presupun ca la mine se refera).


--- Citat ---Varul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.
--- Terminare citat ---
Nu prea inteleg care e logica acestui topic. Daca varul tau vrea sa discute cu mine pe anumite teme, fara sa participe pe forum, atunci trimite-mi adresa lui de e-mail si discutam pe privat. Ce facem aici?

Nu cred ca a te avea pe tine ca intermediar e o idee buna, oricare ar fi domeniul de discutie. Asa ca, declin provocarea din acest topic, astept contact pe privat pentru a discuta direct cu "varul".


e-

meteor:
Acest Electron, in contextul cela, despre tine aveam in vedere. (ce parca nu intelgi  ;D)


Personal, nu am sa pun acum vorbe (din partea lui, ca e si absurd, in alte cazuri ar parea ca duc o farsa), DAR, cred ca este interesat de parerea ta, ca  rezultat a parerilor bune ce le-am prezentat lui despre tine.
Pina la urma despre "care e importanta?!", nu stiu.


Daca nu are acces la internet => atunci nici acum nu poate discuta pe e-mail.
In caz general (cind va avea acces), idee nu am daca are sau nu el e-amil (voi afla si ti-l voi spune).


Corect spus, discutii prin alta persoana, nu e o idee buna

AlexandruLazar:
Unicornul roz invizibil de la mine din dulap este teolog (e om, mă rog, unicorn serios [ai ce vorbi cu el în domeniul lui de specialitate]). Ar fi vrut să îl întrebe pe vărul tău, aşa ca de la un invizibil la altul, ce treabă are evoluţia cu apariţia vieţii.

Sieglind:
Rezolvare: să folosească un porumbel voiajor!  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă