Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie
Despre evolutionism si abiogeneza
meteor:
Varul meu este biolog (e om serios, ai ce vorbi cu el [in domeniul sau de specialitate]). Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.
El e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "
Varul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.
Electron:
--- Citat din: meteor din Iulie 03, 2012, 11:02:58 p.m. ---Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.
--- Terminare citat ---
Cine e acest Electron pe care l-ai laudat, si de ce ai facut-o?
--- Citat ---El e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "
--- Terminare citat ---
Ce importanta are ce cred eu? (Presupun ca la mine se refera).
--- Citat ---Varul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.
--- Terminare citat ---
Nu prea inteleg care e logica acestui topic. Daca varul tau vrea sa discute cu mine pe anumite teme, fara sa participe pe forum, atunci trimite-mi adresa lui de e-mail si discutam pe privat. Ce facem aici?
Nu cred ca a te avea pe tine ca intermediar e o idee buna, oricare ar fi domeniul de discutie. Asa ca, declin provocarea din acest topic, astept contact pe privat pentru a discuta direct cu "varul".
e-
meteor:
Acest Electron, in contextul cela, despre tine aveam in vedere. (ce parca nu intelgi ;D)
Personal, nu am sa pun acum vorbe (din partea lui, ca e si absurd, in alte cazuri ar parea ca duc o farsa), DAR, cred ca este interesat de parerea ta, ca rezultat a parerilor bune ce le-am prezentat lui despre tine.
Pina la urma despre "care e importanta?!", nu stiu.
Daca nu are acces la internet => atunci nici acum nu poate discuta pe e-mail.
In caz general (cind va avea acces), idee nu am daca are sau nu el e-amil (voi afla si ti-l voi spune).
Corect spus, discutii prin alta persoana, nu e o idee buna
AlexandruLazar:
Unicornul roz invizibil de la mine din dulap este teolog (e om, mă rog, unicorn serios [ai ce vorbi cu el în domeniul lui de specialitate]). Ar fi vrut să îl întrebe pe vărul tău, aşa ca de la un invizibil la altul, ce treabă are evoluţia cu apariţia vieţii.
Sieglind:
Rezolvare: să folosească un porumbel voiajor! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă