Matematică şi Logică > Matematică - probleme generale

Operatii

<< < (2/7) > >>

sumalan dorin:

 Salutari

Interesant,Styhll nu inteleg matemetica,dar vreau s-o inteleg ,ma poti ajuta cumva?o sugestie, o idee?Cum as putea sa inteleg matematica?

AlexandruLazar:
1. Parcă tocmai scăpasem de aberațiile tale de pe forum.
2. Faptul că n-ai găsit definiția a ceea ce numești operație nu arată decât că te-ai documentat cel puțin la fel de superficial pe cât ai raționat.

styhlll:
1)  Daca, totusi te crezi asa de mare hitru atunci teasi ruga sami spui cum sau prin ce operatie vei calcula 1.extraradicalul operatiei de ordenul V de ordenul 3 din 1024*64, sau hai ceva mai pentru nivelul tau -2.1extraradicalul operatiei de ordenul IV de ordenul 5  din 2^1024*64, 2.2 sau din 123123.
   Ce inseamna punctul 2. (conform stiintei actuale) iti explic inca odata tie in deosebi. De cite ori se va ridica numarul 2 la puterea numarului 2 , pentru ca rezultatul sa fie 2^1024*64.
2)  Super mare documentare, sa stau zile pe la biblioteci, sa intreb profesori, sau sa stau zile pe net nu am facuto. Am cautat definitia totus un anumit timp (pe net), dar mi se pare daca nu am uitat ca am pus cindva intrebarea pe forum.
    Cum am rationat eu (bine sau rau), aceasta nu este problema ta sau a lui electron (lasatii si pe altii sasi mai spuna parerile), ca de altfel numai voi faceti ca o mare parte a utilizatorilor sa se dezica de forum.
    Tu esti moderator (sau ce functie mai ai nustiu), apoi fati treaba ta, nu te pune in locul la administrator.

AlexandruLazar:

--- Citat din: styhlll din Septembrie 18, 2011, 06:17:17 p.m. ---Super mare documentare, sa stau zile pe la biblioteci, sa intreb profesori, sau sa stau zile pe net nu am facuto.
--- Terminare citat ---

Da' măcar despre compunerea funcțiilor n-ai găsit nimica?


--- Citat ---Cum am rationat eu (bine sau rau), aceasta nu este problema ta sau a lui electron (lasatii si pe altii sasi mai spuna parerile), ca de altfel numai voi faceti ca o mare parte a utilizatorilor sa se dezica de forum.
    Tu esti moderator (sau ce functie mai ai nustiu), apoi fati treaba ta, nu te pune in locul la administrator.

--- Terminare citat ---

Nu sunt nici moderator, nici administrator, și nu țin minte să nu fi lăsat "și pe alții" să-și mai spună părerile. Dar din momentul în care le postezi, ar trebui să te aștepți ca toată lumea să își spună părerile, inclusiv eu sau electron.

styhlll:
1) Imi dai raspuns la exercitiile pe care ti leam pus ?!
2) Tema compunerea functiilor nu am trecuto la scoala (si structurile algebrice), asa ca despre sensul lor nici idee nu am.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă