Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie

Clonarea oamenilor in viitor

<< < (2/7) > >>

Adi:

--- Citat din: Temari din Mai 30, 2008, 08:41:38 p.m. ---Clonarea oamenilor da, sunt de acord in viitor cand specia poate va fi pusa in pericol. Dar nu cu clonarea-hibrid, care este mult prea riscanta... :'(

--- Terminare citat ---

Nu am inteles nimic din mesajul tau, te rog sa formulezi atent si corect gramatica. De exemplu presupun ca spui "Nu sunt de acord cu clonarea umana in prezent, dar poate as fi de acord in viitor, cand specia umana va fi pusa in pericol [aici trebuie sa dezvolti, e prima data cand aud ca am putea ajunge la un moment cand specia umana ar putea fi pusa in pericol, desi avem peste 6 miliarde de oameni, apoi ar trebui sa spui cum ar putea clonarea ajuta cand specia ar fi pusa in pericol; nu ar fi mai simplu atunci sa faca oamenii mai mult sex neprotejat decat sa se cloneze indivizi deja existenti?]. Apoi cred ca spui ca nu ai fi de acord cu clonarea hibrid niciodata, nici acum, nici in viitor, chiar daca in viitor specia ar fi in pericol, caz in care ar trebui sa aduci argumente.

Eu am adus argumente ca chiar si acum clonarea hibrid nu e deloc periculoasa. Embrionii sunt ucisi si niste embrioni morti nu pot face rau unor oameni vii.

Sagoth-sabathan:
Sunt de parere oamenii vor fi clonati in scopuri militare.

Sagoth-sabathan:
Intradevar,Temari a explicat foarte bine

Adi:
Clonarea hibrizilor om-animal, desi legala de anul trecut, a fost respinsa in Marea Britanie pe motiv de etica. Voi ce credeti?

Pentru precizare, acel embrion de vaca are doar ADN de vaca in mitocondrii (sub 1%), apoi nucleu uman (deci ADN uman peste 99%) si va fi lasat sa traiasca doar cateva zile, timp in care celulele se vor colecta si folosi in scop de cercetare medicala.

Articol in EvZ

valangjed:
Nu ma pricep la genetica dar am si eu cateva intrebari.
1.Se cloneaza omul intreg sau doar o parte din el(ficat,rinichi, inima,etc)?De ce intreb?Pentru ca in cazul clonarii omului intreg ,de la care se recolteaza inima pt. transplant,chiar exista o problema de etica(in acel moment clona moare)
2.Nu exista posibilitatea ca acelei clone sa ii creasca un corn sau macar un cucui(fara a fi lovit in cap :D)?
3.Daca da,cat de mare ar fi aceasta posibilitate?Doar 0.1%?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri si i-mi cer scuze pentru nestiinta in acest domeniu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă