Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Homeopatie.

(1/7) > >>

tavy:
Pentru cei care nu știați, în acest sfârșit de saptămână are loc „Provocarea 10:23 – 2011”.
http://www.1023.ro/

--- Citat ---Provocarea 10:23  este urmarea protestului “supradoză” ce a avut loc în cadrul campaniei 10:23 din 2010. Protestele internaţionale din mai mult de 10 ţări şi peste 23 de oraşe se vor uni în timpul weekend-ului 5 – 6 Februarie 2011 pentru a face o afirmaţie simplă:

Homeopatia: E apă chioară!

--- Terminare citat ---

Din câte am citit eu despre Homeopatie aceasta nu are cum să funcționeze.
Este interasant ce părere aveți voi.
Răspundeți „Homeopatia nu funcționează” dacă sunteți convinși că aceasta nu are cum să funcționeze, „Homeopatia poate funcționa” dacă considerați că există posibilitatea ca aceasta să aibă vre-un efect, altul decât placebo, „Homeopatia funcționează” dacă sunteți convinși că aceasta are baze științifice și funcționează.

AlexandruLazar:
Legea dozei minime ftw. Cu cât pui mai puţin suc de lămâie în citronadă, cu atât e mai acră  ;D.

Adi:
Am votat. Intr-adevar, am promovat deja evenimentul masiv pe pagina noastra de facebook, "Stiinta Azi".

sumalan dorin:

Nici numai stii in cine sa crezi si in ce sa crezi ,link-ul de mai jos "medicina vibrationala" isi prezinta opera

Introducere in Medicina Vibrationala

Asta sa fie viitorul?

sumalan dorin:

In speranta ca poate autorii materialului prezentat mai sus vor citi acest forum si vor vedea acest subict am si eu cateva intrebari:

Pagina 17: Ce cauta niste semne zodiacale intr-o carte pretinsa medicinala?

Pagina 156: Ce cauta supertiile intr-o carte pretinsa medicinala?

Materialul editat ce se doreste a fi?

Daca materialul prezentat are o oarecare valoare de adevar (daca se poate proba tot ce se afirma) de ce nu este prezentat si ceva referinte de la Organizatia Mondiala de Sanatate?

Prin ce metode se pot stabili daca "medicina vibrationala" este sau nu o escrocherie?

Fara a dori raul nimanui ,in cazul ca autorii materialul "medicina vibrationala" s-ar imbolnavi ar apela la cunostintele prezentate de dansi pt a se vindeca de boala?

Nu stiu daca este eroare de logica ,concluzia mea este: Daca profesorii sunt slabi pregatiti sau slab informati,atunci si elevii sunt de aceiasi natura.

Daca cei ,care trebuie sa pregateasca tineri care sa ridice nivelul tarii in toate domenile sunt de natura autorilor "introducere in medicina vibrationala" atunci macar noi tinerii avem o scuza..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă