Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

<< < (2/265) > >>

Stellar:
Intr-adevar e cam greu de crezut ca ar putea functiona...

ioan:
Pentru bunastarea tuturor popularizati inventia mileniului III.     
      Specialistii din orice domeniu care se implica si gaseste investitor, dupa verificarea teoriei si-a calculelor aferente inventiei, poate castiga mai mult decat la orce alta afacere.

     Afacerea mileniului III este inventia mileniului III. Orice investitor are toate datele necesare ptr. realizarea unei turbine gravitationale, conf. inv. si fig. 1. Contractul de cesiune este partial la materialul pentru INVESTITORI. Inventia este noutate si in locul materialelor bibliografice trebuie analizate: descriere.ro (pag. nr: 1-2-3-4-6-7-8-9-22-23 si 24), turbina gravitationala mixta, schite etc. toate sunt postate pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / citez din inventie: M = 470400000N*1.3m = 611520000Nm; n = 3000 rot/min;  P= (M*n) : 9550 = (611520000*3000) : 9550 = 192100523 = 192100kw ;  P = ~192MW, castig continuu aproape gratuit.
     Orice INVESTITOR, daca se implica castiga mai mult decat la orce alta afacere. Orice om cu studii medii poate verifica prefata la *Turbina gravitationala mixta* Date pt calcule: Una rot/min; Dt = 14m ;  h = 10,5m; Raza = 3m ;Viteza de rot. ~1,5m/sec; g = 9,8m/sec² ; Una gr. = 8000kg; Castig minim: Gr. la urcare = 823200J in jumatate de ciclu. L=mgh; 6*8000*9.8*10.5 = 4939200J; 4939200J – 823200J = 4116000j; ~4116kw; ~4MW; ~500%; Atentie! CASTIG GRATUIT deoarece turbina se autoalimenteaza in timpul functionarii. Calculele anterioare nu include si forta parghiilor. Demonstratia grafica si calculele se poate accesa pe site-ul mentionat mai sus. Mail: sabauioan1@yahoo.com ; nr tel 0736944965. Cu stima, I.Sabau

Electron:
Pentru cei interesati, iata ce gasim pe site-ul care prezinta "inventia mileniului III":

http://turbinagravitationala.ro/demonstratii


--- Citat ---Turbina gravitationala a fost analizata de catre firma SC. Blue Spark Systems SRL – specializata in automatizari industriale -cercetare, proiectare si executie- si din pacate, in urma unei demonstratii si a unui calcul, acesta nu poate produce mai mult decat consuma.
--- Terminare citat ---
(subliniere adaugata)

[fisier cu demonstratia]

Intrebare pentru utilizatorul "ioan": Ce anume din demonstratie considerati e gresit, astfel incat sa continuati sa va propavaduiti pseudo-stiinta in acest fel? Sau e doar o incercare de a scoate bani (investitii [sic]) de la fraieri?


e-

virgil 48:
 De cati ani a umplut internetul cu aceasta gluma, autorul avea timp sa construiasca
 o turbina mica in garaj si sa ne arate si noua ca aprinde un bec de lanterna. Pretinde
 ca a facut-o? Eu stiam ca autorul este un politician, asa ca se explica. Tariel
 Kapanadze macar s-a filmat aprinzand niste becuri.

ioan:
Dovada celor afirmate este postata pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / mentionat mai sus la postarea anterioara, va recomand sa-ncercati sa analizati structura de rezistenta a inventiei realizata din trei notiuni absolut noi în fizică: excentricitate permanenta, lucru mecanic multiplu si parghii de ordin 0,  In prezenta citez doar cateva fragmente din PREFATA de la turbina gravitationala mixta, daca n-o-ntelegeti un telefon si se rezolva. Citez:  ”De ~20 de ani este descoperit *Perpetuum Mobile Autoalimentat* cu castig de energie exponentiala, gratuita, care are structura de rezistenta trei lucrari stiintifice absolut noi in fizica, sustinute de inventator si cu calculele de mai jos, infirmate de OSIM numai cu vorbe goale nefundate.”  ”Toate turbinele gravitationale sunt *perpetuum mobile autoalimentate* pentru ca folosesc in timpul functionarii pentru ridicarea greutatilor energie electrica din productia proprie de la 0,001% pana la 3%.”  ”Calcule realizate cu formula L = mgh la punctele materiale care urca si coboara pe circumferinta este aproximativ 15% din energia potentiala a celor 7.5 greutati. Energie potentiala ramasa (neconsumata) de aproximativ 85% de la cele 7.5 greutati este primita de la arboreale turbinei gravitationale mixte care roteste in faza a doua multiplicatorul de turatie care in ultima faza actioneaza doua generatoare care produce EXPONENTIAL mai multa energie electrica decat consuma.”  ”Calculele se pot verifica de orice om cu studii medii. Calculele inventatorului dovedesc cele afirmate mai sus, cu formulele: L=mgh pentru ridicarea greutatilor si F1*b1=F2*b2 pentru cele 8 parghii de ordin 0, caci celelalte legi ale fizicii sunt contrare legii parghiilor.”  Calculele sunt redactate in PREFATA. Cine poate sa infirme calculele inventatorului (dar nu cu vorbe infantile).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă