Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta
Aici se poate critica paradigma stiintifica actuala
Adi:
HarapAlb, mersi pt link, inteleg ca interlocutorul nostru a studiat matematica. Ma bucur ca scrie doar in sectiunea rezevarata Criticilor paradigmei actuale in stiinta. Vad ca si-a gasit un interlocutor in Electron. Electron e foarte critic, dar si constructiv, e foarte bine. Pai la discutii cat mai interesante. Mi se pare tare interesant cum zice el ca pamantul e plat, ca Universul e plat, etc. Mi-ar placea sa ofere in o singura pagina, fara nici un argument, cum vede el Universul, sistemul solar, Pamantul, aparitia vietii, etc. Ca sa incercam si noi sa vedem cum priveste el. Apoi ne-am gandi si la argumente. Dar pana nu avem "the big picture" ne pierdem in bucati si nu uitam de unde am inceput. Ideea a fost ceruta si de Electron, asadar o asteptam de la interlocutorul nostru.
Adi:
Da, vad ca domnul S a raspuns pe alt forum ca este de acord cu cerintele mele, dar nu este de acord cu faptul de a nu scrie si in engleza. Fie, accept. Poate am fost putin dur pentru ca exagera cu citatul si nu spune ce e al lui si ce e din sursa. Dar da, se pot da citate si in engleza. Electron, vad ca tu ai rabdare sa ii ceri iar si iar aceleasi lucruri si nu iti raspunde clar la ele. Ehe, tu stii cum stai cu timpul, eu acum nu mai am timp sa raspund la mesaje. Cu bine si distractie mare pe categoria asta ...
sandokhan:
Adi, citeste tot materialul prezentat...Universul nu este plat, doar forma Pamantului...uita-te pe poze...informeaza-te...cat despre ADN, am postat ieri informatiile relevante, pe care nu le vei mai gasi atat de usor in alta parte, despre aparitia vietii...
Dovezile postate si prezentate sunt clare...ceea ce vad eu aici este ca voi credeti prea usor in povestile Nasa...
Cerceteaza sa vezi cum sunt falsificate zborurile/misiunile Space Shuttle...cum Gagarin nu a ajuns niciodata in spatiu...si multe altele...daca ai intrebari...
sandokhan:
Uite ce am sa fac pentru tine Adi (si pentru ceilalti care citesc)...o noua sectiune cu material A-Z despre falsificarea misiunilor Nasa...cea mai completa si formidabila documentatie la ora actuala...
Si inca ceva...vad ca sunteti aici la nivel de vickypedia pe subiectul tachyons...citeste mesajele mele ca sa descoperi care au fost experimentele care au dovedit existenta aetherului (tachionii sunt "particulele" care compun acest aether, polarizati yang si yin)...aveti tot felul de intrebari dar nici un fel de raspunsuri, altele decat speculatiile pe care le gasim si pe astronomy.ro, adica nothing at all...renuntati la teoria complet falsa a relativitatii gandita de Einstein...este complet falsa (vezi documentatia prezentata aici)...cercetati ca sa vedeti cum ecuatiile originale ale lui J. Maxwell au fost modificate intre 1861 si 1864, fiind eliminate ecuatiile care descriau vortex-urile de ether...poate revin aici pe aceasta tema...
sandokhan:
Deci Adi are nevoie de nivel de doctorat...estimeaza "sigur" cu privire la studiile mele...Tesla a construit acceleratorul de particule inca din 1893 fara nici un fel de teorie a relativitatii, citeste materialul prezentat dincolo...
Cel mai bun matematician al tuturor timpurilor nu terminase nici macar liceul; si nu a trecut nici macar examenul de intrare la facultatea de matematica. Fiind nascut intr-o familie extrem de saraca, a fost nevoie sa-si gaseasca de lucru la Oficiul Postal, pe un salariu anual de 20 de lire sterline. Fiindca nu avea bani pentru caiete, isi scria rezultatele pe hartia de impachetat colete...
Fiind incurajat de profesorii din India, a alcatuit un singur caiet cu cateva mii din formulele sale, pe care l-a trimis la Cambridge...
Dupa ce au citit formulele, timp de cateva ore, G.H. Hardy si J. Littlewood, si-au dat seama ca Ramanujan (Srinivasa Ramanujan) era cel mai mare matematician care a existat vreodata; nu au inteles multe din formule, fiind nevoiti sa exclame ceva de genul, "Aceste formule trebuie sa fie adevarate pentru ca nimeni altcineva nu ar fi putut sa le inventeze"...
Fiind chemat sa vina la Cambridge, in 1914, a ramas acolo timp de cinci ani...moartea sa misterioasa survenind la intoarcerea in India in 1920...
Daca aveti ocazia, faceti rost de Collected Papers of Ramanujan sau de cele 4 volume Ramanujan's Notebooks...
Ramanujan ar fi ramas neclintit pe pozitia de cel mai formidabil matematician din toate timpurile, daca nu ar fi existat un pretendent, si asta in urma eforturilor extraordinare ale lui C. Siegel, in anii 20, care a recuperat cea mai complicata formula inventata vreodata din notitele lui G. Riemann...cu privire la Riemann Zeta function, dezvoltarea asimptotica...(toate povestea in Riemann's Zeta Function, de H. Edwards)...
Deci, Adi, daca ar fi vorba sa ne bazam doar pe studiile facute de noi aici, ar trebui sa credeti cu toata convingerea in teoria pamantului plat, fiindca eu am studiat matematica (ecuatiile diferentiale neliniare, desi, mey profesore Radu M, daca esti pe fir, se zice si nonliniare, da un search sa vezi) mai mult decat oricare dintre voi aici, sau decat oricine de pe astronomy.ro...
Nu mi-as fi inchipuit vreodata ca argumentele sa degenereze in ceva de genul cine a studiat mai mult, sau cat...
Tesla nu a inclus niciodata in articolele sale nici un fel de ecuatie diferentiala sau vreo integrala...folosind doar numere naturale si rationale...desi era expert in analiza matematica, el fiind cel care a depistat omiterea factorilor esentiali din ecuatiile lui Maxwell...
Materialul prezentat de mine include cele mai recente cercetari pe baza sun neutrino paradox si multe altele...
In timp ce voi va complicati cu intrebari de wikipedia re: tachyons, eu stiu deja ecuatiile pe baza phi care explica vortexurile care apar din aether si care formeaza materia vizibila...eu stiu cum functioneaza un UFO pe baza imploziei atomului (mercur aetherizat, tachionii yang si yin formand doua campuri la exteriorul navei, care se rotesc automat)...stiu care este cauza efectului Compton, si ce este de fapt un neutrino...
Mai cercetati si voi subiectul DP, (displacement factor - factorul de deplasament), al Marii Piramide, - 286,1 -, si care ar fi numarul natural care genereaza atat PHI cat si DP...si care are totul de a face cu descifrarea lui 666 (generat de 36)...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă