@Valangjed ,
Iti multumesc pentru ce-mi scri . Asa este, mi s-a mai spus ca textele mele daca nu sunt mai atent corectate pierd mult din relevanta. Ma ostenesc dar nu reusesc, uneori fiind prea grabit dar de fapt nici daca corectez imediat ce scriu nu este suficient pentruca asa sunt eu, nu-mi observ greselile decat dupa un timp si asta a fost motivul pentru care nu am intervenit la timp sa-i atrag atentia lui Cosmin Visan asupra unei exprimari foarte nepoliticoase pe care a avtut-o insa dupa ce pentru lucruri care nicidecum nu meritau asa ceva dl Sumi ii ceruse banarea, dl Visan justificand -o , motivand-o astfel dupa ce ea fusese deja ceruta ,adica cazand in plasa unei provocari nu stiu daca intentionate sa fie astfel.Eu dorind sa-mi mai coectez textul am intarziat cu postarea si raul s-a produs intre timp. Dar daca in ciuda acestor neplaceri pe care ti le provoaca textul meu totusi te ostenesti sa treci peste si sa-l citesti nu pot dect sa ma bucur indferent de opinia ta pe fond. Dar de ce cei care nu inteleg ceva din ce scriu daca sunt interesati nu intreaba pentruca in niciun caz nu voi refuza sa rcorectez.
PS. Cred ca nu l-ai corectat pe Sumi ci doar l-ai rugat sa foloseasca cealalta varianta care nu te zgaria pe creier. De ce mereu trebuie sa alegem varianta cea mai defavorabila interlocutorului?