Definitia Lui Dumnezeu: STIINTA
Ceea ce nu se vede nu inseamna ca nu exista... asta ar trebui sa fie principiul de baza al stiintei.
Daca infinitul (Adevarul absolut) este demonstrat de matematica care este tot o stiinta asta inseamna ca nu exista?
Eu cred in ceva ce nu exista...practic!!! omul de stiinta crede in teoria sa nebuneste inainte sa o puna in practica si o iubeste chiar!
O alta definitie a Lui Dumnezeu este: "Inexistenta" ... este ceea ce trebuie sa descoperi sau ceea ce trebuie descoperit chiar si la sens general. Plasticul ca material exista in 1700?? nuuuu si totusi daca ii spuneai unuia din vremurile acelea despre el nu putea concepe asa ceva. Deci mintea noastra nu poate accepta adevarul absolut ci doar interpreta si teoretiza. La fel cum si expresia: Infinitul este un numar foarte mare ... din lipsa cuvintelor pentru a exprima "realitatea infinitului".
Cred ce scrie in biblie insa numai interpretat in scop stiintific. Si imi place ca sufar de boala asta

O lege va fi considerata fixa pana cand se descopera o alta care nu ca o contrazice dar o completeaza
...ori Dumnezeu sau Constiinta una si acelasi lucru??!!sau... o succesiune de descoperiri exterioare si interioare ale unui individ, grup social sau societate, intr-o anumita perioada de timp