Tu nu esti capabil sa participi la o discutie stiintifica, asa ca ignor tot ce ai spus pana acum.
Ok, deci sa recapitulam:
- tu ai venit cu niste afirmatii pe acest topic
- eu ti-am cerut argumentele pe baza carora faci aceste afirmatii
- tu ai adus argumentele tale, in forma unei teorii de-a tale personale
- prin aceste argumente ti-ai dovedit ignoranta in ale fizicii (concret, in ale topologiei campului magnetic) si in ale logicii (teoria ta continand auto-contradictii)
- eu ti-am indicat erorile si te-am indrumat spre ce trebuie sa corectezi
- tu recurgi la atac la persoana si acum decizi sa ma ignori.
Minunat, Virgil. E prerogativa ta sa iei in considerare doar ceea ce doresti. Doar ca de acum, ignoranta ta (in ale fizicii si logicii) nu mai e o scuza posibila, e doar un defect pe care esti liber sa-l ingori de asemenea.
Nu ai argumentat cu nimic afirmatiile tale.
Cand ti-am aratat ca teoria ta contrazice realitatea experimentala, si de aceea iti consider teoria nula, acesta este un argument. Daca pentru tine astfel de argumente nu conteaza, atunci fabuleaza cat te tine conexiunea la internet, ca nu te opreste nimeni, dar fa-o in sectiunea corespunzatoare de pe forum, sau du-te pe alte site-uri. Acesta este un forum dedicat stiintei si nu pseudo-stiintei.
Folosesti cuvinte bombastice (elucubrant, paradigme), ca sa faci impresie, dar se dovedeste ca nu au nici un continut. M-am uitat si peste alte discutii ale tale pe acest forum, si niciodata nu aduc nimic nou, stau si ma intreb ce cauti tu pe acest forum?
Este un forum public, unde se participa benevol. Eu personal caut sa vad cum gandeste lumea, pe ce isi bazeaza afirmatiile. Din experienta de pana acum, "baza" e mult prea des o ignoranta cat China cuplata de obicei cu lipsa integritatii intelectuale.
e-