Iar SPAM ioan? Iar SPAM?
De ce te faci ca nu intelegi? Crezi ca merge asa cu mine? Situatia e foarte simpla:
1) tu ai dat lista de valori [8] pe care o declari "corecta"
2) eu am facut calculele C1, C2 si C3 CONFORM acelei liste
3) tu afirmi ca C1, C2 si C3 nu ar fi conforme listei [8], ceea ce este o MINCIUNA
4) eu te-am prins cu MINCIUNA si iti cer sa ti-o recunosti, sa ti-o retragi si sa-ti ceri scuze pentru ea, altfel suntem blocati si batem pasul pe loc din cauza ta, in analiza pe care tu declari ca o vrei, dar pe care se pare ca ti-e foarte, foarte frica sa o vezi finalizata.
Asta DOVEDESTE ca esti doar un SARLATAN ORDINAR care crede, in incompetenta sa, ca poate sa fraiereasca lumea cu astfel de tactici si astfel de ineptii. Nu ioan, nu-ti merge pe aici si iti voi bate obrazul gros ca talpa cu fiecare ocazie, asa cum meriti.
Retine ca nu ma intereseaza ca esti INCAPABIL sa faci o lista de valori estimate care sa fie COMPATIBILA cu inepta ta "inventie", asta e problema ta. Este insa inacceptabil sa dai o lista aiurea si apoi sa MINTI ca eu nu as fi facut calculele CONFORM acelei liste (lista [8]). Stiu ca rezultatele nu-ti plac, e si normal, ca doar rezulta din lista ta INEPTA, dar asta e doar problema ta si dovedeste foarte clar ca ai facut "estimari" GRESITE in acea lista, desi nici macar atat nu vrei sa recunosti.
Alternativa pe care ti-o ofer ioan, este sa prezinti calculele facute de tine conform listei [8], sa le vad si eu, ca sa pot compara cu calculele mele C1, C2 si C3. Continui sa MINTI ca as fi facut calcule neconforme listei [8]? N-ai decat! Arata atunci care sunt calculele CONFORME listei [8]. Si nu mai repeta fragmente si calcule inepte anterioare listei [8] ca ele nu sunt relevante, pentru ca noi vorbim de lista ta [8] si de calculele CONFORME cu aceasta lista. Arata ce calcule ai facut DUPA CE AI DEBITAT INEPTA LISTA [8], asta ti se cere.
Asadar ioan, deoarece vrei sa insisit cu MINCIUNILE si nu ti le retragi cu scuzele de rigoare, batem pasul pe loc si astfel se DOVEDESTE ca esti doar un SARLATAN ORDINAR fara pic de rusine (ca de integritate intelectuala nici nu poate fi vorba). Rusine sa-ti fie ioan, ar trebui sa-ti crape obrazul!
e-