Raspuns ioan:
Raspunsurile mele sunt aceleasi, cu aceleasi argumente si calcule, copiate (copy/paste) din lucrarile proprii.
Degeaba tot copiezi ineptiile acelea pe aici, ti s-a raspuns la ele de destule ori. Daca mai revii cu ele, vei intra mereu la SPAM.
Mai bine avanseaza cu discutia, raspunzand la intrebarile adresate, scurt si la obiect. Asta daca vrei sa avansezi, desigur. Daca vrei sa bati pasul pe loc facandu-te in continuu de rusine, e pierderea ta.
La aceleasi intrebari inventatorul are aceleasi raspunsuri.
Pai uite ca eu nu iti pun aceleasi intrebari, de aceea astept raspunsuri noi, nu copiate cu copy/paste.
Calculele dvs C1, C2 si C3 sunt eronate deoarece: conf. inventie la infrastructura turbinei gravitationale mixte inaltimea celor doua greutati care se ridica conf. inv. si fig. 1, la faza a doua este de h=~10.172m (10.5m - 0.328m=10.172m) pentru ca conf. inventie si fig. N/2, greutatile care se ridica sunt localizate la altitudinea minima, si are o inaltime de aproximativ h=~0.328m, fata de baza turbinei gravitationale.
ioan, degeaba faci pe prostu' ca nu iti merge cu mine.
Minciunile tale despre calculele C1, C2 si C3 sunt legate de faptul ca afirmi in mod ridicol ca cele 3 calcule nu ar fi conforme listei [8]. Pricepi? Cand spui ca acele calcule nu sunt conforme listei [8], MINTI CU NERUSINARE si dovedesti ca nu esti capabil sa faci nici macar operatii aritmetice elementare cu valorile din lista [8].
Faptul ca tu ai dat in lista [8] valori GRESITE este greseala ta si nu justifica asta afirmatiile tale mincinoase despre calculele C1, C2 si C3. Deci, daca acele calcule nu corespund inaltimilor din inventie, atunci n-ai decat sa corectezi lista [8] in care ai dat tu inaltimile respective gresite. Dar nu ai cum sa afirmi ca eu am facut calcule neconforme listei [8] cand asta poate sa verifice orice elev de scoala primara care a invatat adunarile si scaderile. Nu-ti dai seama cat de ridicol esti?
Cu alte cuvinte, in primul si primul rand trebuie sa admiti ca eu am facut calculele C1, C2 si C3 COFNORM LISTEI [8]. Faptul ca tu ai gresit valorile din lista [8] e cu totul alta problema si o putem trata dupa ce iti retragi MINCIUNILE.Ce nu pricepi tu este ca, atata timp cat continui sa insiti pe MINCIUNILE tale cum ca am facut calcule neconforme listei [8], demontrezi doar cat de INCOMPETENT esti inclusiv la nivel de aritmetica elementara. Iar cu atitudinea asta nu se poate avansa in discutiile serioase de aici.
Daca doriti un raspuns mai detaliat postati calculele dvs complete la C1, C2 si C3, in mesajul urmator.
Am postat de suficiente ori calculele C1, C2 si C3, ele sunt publice, nu le mai repet inutil.
Ce vreau de la tine este sa iei frumusel lista [8] si sa faci tu caclulele pe care le consideri "corecte" ca sa arati exact ce am gresit eu si de ce nu sunt calculele mele conforme listei [8] date de tine. Ori faci asta (si daca obtii rezultate diferite de ale mele, atunci demonstrezi ca eu am facut calcule neconforme listei [8]), ori admiti ca GRESESTI si iti retragi MINCIUNILE respective.
Apoi putem schimba lista [8] cu alta daca vrei, si continuam analiza.
Voi raspunde, la SUBIECT, la fiecare fraza si la fiecare din cele 3 calcule presupuse de dvs CORECTE cu motivati si argumente CLARE si logice.
Raspunde la subiect cu calculele tale pe care le declari conforme listei [8], sa le pot compara cu ale mele si sa vadem cine si unde greseste.
Nota: daca cumva ai uitat, C1 se refera la calculul inaltimilor coborate de fiecare inaltime la prima faza, C2 se refera la calculul sumei inaltimilor coborate la prima faza, iar C3 se refera la calculul inaltimii medii coborate de greutati la prima faza. Astept de la tine calculele tale conforme listei [8] pentru aceste inaltimi.Repet, poti sa renunti la lista [8] daca vrei, dar nu poti continua sa MINTI ca eu as fi facut calcule neconforme listei tale [8]. Recunoaste-ti MINCIUNILE si cere-ti scuze pentru ele, si continuam cu orice alta lista vrei tu. Dar cat timp continui sa MINTI, te faci doar de rusine si iti demonstrezi INCOMPETENTA si desigur SARLATANIA ORDINARA. Rusine sa-ti fie, ioan!
e-