Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Energii alternative/criza energetica

Fuziunea la rece

<< < (2/6) > >>

Electron:
RaduH, nu conteaza ce "verdicte" se dau, conteaza ce probe au cei care afirma ca ar fi reusit asa ceva. Cand cineva o sa gaseasca o metoda pe care si altii sa o poate duplica in mod independent, va aparea in revistele de specialitate recunoscuta ca atare. Stii tu ca a aparut deja?

e-

Electron:

--- Citat din: RaduH din Aprilie 23, 2009, 06:22:08 p.m. ---Credeam ca stiti domniile voastre cate ceva despre acest subiect controversat .
--- Terminare citat ---
Nu e controversat. Cel putin nu mai controversat decat forma Pamantului. ;)

e-

RaduH:
Am auzit de fuziunea la rece da nu ma pot pronunta .
Speram sa vizionati filmul si sa ma lamuriti dvs.

Electron:
Repet: daca filmul este despre conspiratii, cum sustii tu, e irelevant. Daca ar fi despre realizari reale in domeniu, acestea ar fi cunoscute deja. Probabil ca fuziunea la rece merita chiar un Nobel, deci nu ar fi o stire oarecare.

e-

RaduH:
Deci stirile ar fi acestea :
http://www.cbsnews.com/stories/2009/04/17/60minutes/main4952167.shtml
http://www.rense.com/general85/cold.htm
in cazul in care nu vreti sa sa vizionati filmul in care se sustine ca analiza fenomenului de "fuziune la rece" a fost de fapt facuta de adepti ai "fuziunii la cald" .

Ce am priceput eu e ca fenomenul ar fi fost repetabil dar nu 100% si nu se poate explica de ce . Se pare ca daca sustin adevarul , au obtinut si altii rezultate pozitive nu numai autorii . Asta nu inteleg , cine e credibil si cine nu .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă