Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Staţia spaţială internaţională, sonde spaţiale şi călătorii spaţiale
Zboruri cu echipaj uman spre Luna
Adi:
Singurele zboruri cu echipaj uman spre Luna au fost sase misiuni Apollo ale NASA intre 1969 si 1973. Detalii mai multe despre misiunile Apollo puteti gasi pe Wikipedia si la NASA.
AndreiTudoras:
Puteti urmari In fiecare JOI pe Discovery de la ora 22:00 emisiunea "Cele Mai Importante Misiuni Ale NASA" si acolo veti afla mai multe...eu de mic sunt pasionat de nave spatiale...si chiar imi plac documentarele de pe Discovery!
Adi:
Multumim mult pentru contributiile tale la discutii. Sa mai aduci!
Adi:
Peste cateva zile se sarbatoresc 40 de ani de la prima aselenizare. Este vorba de misiunea Apollo 11 a NASA din 20 iulie 1969.
Am pus si un chestionar in stanga sus pe site, pentru a va putea exprima opinia: credeti ca un echipaj uman al NASA a ajuns intr-adevar pe Luna, sau ca totul este o minciuna a NASA?
Adi:
Stiinta Azi realizeaza un sondaj despre ce cred cititorii nostri: aselenizarea a avut loc cu adevarat sau nu? Pana acum, din 40 de voturi, jumatate cred ca a avut loc si jumatate cred ca nu a avut loc. Voteaza si tu!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă