Internet > Browsere Internet (Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari etc)
Cel mai bun browser
Madalin:
Ce browser de internet ați recomanda utilizatorilor mai puțin avizați să folosească? Care vi se pare cea mai rapidă, mai sigură și mai bună cale de a naviga pe internet la ora actuală? După ce ați votat mi-ar plăcea să scrieți și câteva argumente pentru alegerea voastră.
tavy:
Am răspuns „Mozilla Firefox” nu pentru că aș susține că este cel mai bun ci pentru că asta folosesc și nu am experiență cu alte browsere. Din puțina experiență pe care o am cu „Microsoft Internet Explorer” pot spune că este deosebit de prost.
Madalin:
Nici eu nu nutresc nici un fel de simpatie pentru Explorer. Îl mai folosesc de voie-de nevoie pentru a viziona canalele TV online. În rest Chrome și Firefox, după dispoziție...
mercur:
Tot Mozilla folosesc şi eu. Îl folosesc de mult, mi-a placut pentru că puteai deschide mai multe tab-uri, spre deosebire de versiunile vechi de IE. O scurta perioada am folosit si Opera, dar am revenit la Firefox pentru că mă obişnuisem mai mult cu el. E destul de sigur, gasesti tot felul de add-ons pentru el si nu "mănâncă" multe resurse.
florin_try:
Firefox e al meu default.
Internet Explorer 9 e remarcabil de bun, e un salt calitativ fata de IE8 sau mai jos. Si in sfirsit, are suport pentru canvas. Si in sfirsit o versiune de IE ce se deschide aproape instantaneu.
Firefox 4 a ramas in urma cam dezamagitor de mult cu implementarea standardelor html5. Nici macar input tip range nu are. Dar ramine al meu default.
Ultima varianta de Chrome a lui google e cel mai rapid, cred. E optiunea mea numarul 2 dupa Firefox.
Cred ca si Safari 5 imi place insa il folosesc rar pentru ca este mai lent (cel putin pe laptopul meu).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă