Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Articole, emisiuni, publicaţii ştiinţifice româneşti ce merită promovate

Articole de la Clubul de Stiinta de la EvZ.ro

<< < (3/3)

Adi:
Sieglind, cred ca am comunicat de cateva ori la comentarii la articolele de stiinta de pe Voxpublica. Au mai aparut pe acolo articole de stiiinta noi? Acest forum de fata a fost creat de mine pentru StiintaAzi.ro, iar dupa trei ani l-am unit cu efortul Scientia.ro, pentru a crea o comunitate si mai mare si mai puternica. Bine ai venit!

Sieglind:

--- Citat din: Adi din Mai 15, 2011, 06:15:31 p.m. ---Sieglind, cred ca am comunicat de cateva ori la comentarii la articolele de stiinta de pe Voxpublica. Au mai aparut pe acolo articole de stiiinta noi? Acest forum de fata a fost creat de mine pentru StiintaAzi.ro, iar dupa trei ani l-am unit cu efortul Scientia.ro, pentru a crea o comunitate si mai mare si mai puternica. Bine ai venit!

--- Terminare citat ---

Da, Adrian, de aceea mi-am permis să-ţi spun pe nume :)
Nu au mai apărut - de la ultimul articol publicat de Mircea Penţia (Concentrația de iod radioactiv provenit de la Fukushima și măsurată în apa de ploaie din România este ca cea a unei picături dispersată într-un fluviu lat de 1km si lung de 100000 km), totul e gol. Am presupus că nu mai are timp pentru Voxpublica.

Ăsta e motivul pentru care am venit aici. Acum vă tot citesc - ohoho, şi e destul de citit :)

Felicitări, Adrian, pentru toate eforturile tale! Într-adevăr, ai cu ce te mândri, nu numai pe plan profesional. Îţi ţin pumnii, din tot sufletul!

Adi:
Da, desigur ca imi poti spune pe nume. De fapt acum te rog sa imi spui "Adi", ca cei aici de pe forum si in general cei apropiati.

Mersi pentru felicitari. Intr-adevar, e aici o comunitate, iti va placea.

Sieglind:

--- Citat din: Adi din Mai 15, 2011, 06:26:26 p.m. ---Da, desigur ca imi poti spune pe nume. De fapt acum te rog sa imi spui "Adi", ca cei aici de pe forum si in general cei apropiati.

Mersi pentru felicitari. Intr-adevar, e aici o comunitate, iti va placea.

--- Terminare citat ---

Mulţumesc, Adi :)
Sper să învăţ cât mai mult(e) - e toată bucuria mea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă