Decebal, nu sunt agresiv, dar tu insa iti bati joc de timpul nostru. Pe langa deja celebra cu 0,(9), nu esti atent nici ce iti raspundem noi la celelalte subiecte. De exemplu, te-am rugat sa spui in cuvintele tale ce intelegi prin "ADN activat". Si tu ce faci? Tu insiri niste chestii, dar nu ai nici o propozitie care sa aiba structura logica urmatoarea: "ADNul activat, este, in opinia mea, urmatoarele". Adica bagi niste chestii, nu stiu ce, apoi intrebi iar: Deci "ADNul e activat sau nu?". Ti se pare ca ai gandire logica? Pentru un profesor de matematica, ma dezamagesti.
Si da, poate devin cateodata agresiv. Consum mult timp si suflet pe acest site, si multe panarame ca tine ajung aici. Au fost intai cei cu teoriile lor alternative, acum vine un prof de matematica ce se incapataneaza sa gandeasca ilogic, desi statul il plateste sa faca matematica cu copiii. Ma doare sufletul sa vad in ce hal a ajuns tara asta pe care eu incerc sa a ajut prin acest site. Dar din pacate, este populata cu oameni ca Decebal, niste profesori ce nu merita nici salariu ce il au, dar care cer 50% marire totusi.
Sincer, cateodata imi vine sa las totul balta, cand vad ce oameni slabi pregatiti sunt in Romania.