Matematică şi Logică > Aritmetica
Marea Teoremă a lui Fermat
atanasu:
Ti se pare si te rog sa te mai gandesti. Daca nu intelegi ce spun, intreaba-ma si-ti voi arata. :)
A.Mot-old:
--- Citat din: atanasu din Iulie 25, 2020, 11:46:12 a.m. ---Ti se pare si te rog sa te mai gandesti. Daca nu intelegi ce spun, intreaba-ma si-ti voi arata. :)
--- Terminare citat ---
Nu înțeleg ce spui , așa că spune mai clar ceea ce vrei să argumentezi...
De ce nu răspunzi la întrebarea "Ce înțelegi tu prin numere întregi diferite???"?
atanasu:
1) Numere intregi diferite sunt cele care nu sunt egale adica 2 =2 dar 2 diferit de 3.
2) OK; ce fel de numere sunt de exemplu n+1 , n+2 si 2n +5 ?
Pe infatuatul ala lipsit de consistenta nu e cazul sa-l bagi in seama. Il amuza pe eletron si este suficient. :)
atanasu:
Fiindca vad ca desi Pozitron nu s-a ostenit sa-mi raspunda dar politetea este o afacere personala asa ca.. si pentruca totusi prostiile Copilului minune au mai iesit din cadru si ai revenit si tu sa feliciti valorile remarcabile ale forumului si sa te manifesti destul de doct pe aici te intreb in problemma aia cu teorema Fermat ce nu se poate discuta relativ ci strict exact : ai inteles ce ti-am raspuns? :)
A.Mot-old:
--- Citat din: atanasu din Iulie 27, 2020, 12:18:33 p.m. ---1) Numere intregi diferite sunt cele care nu sunt egale adica 2 =2 dar 2 diferit de 3.
2) OK; ce fel de numere sunt de exemplu n+1 , n+2 si 2n +5 ?
Pe infatuatul ala lipsit de consistenta nu e cazul sa-l bagi in seama. Il amuza pe eletron si este suficient. :)
--- Terminare citat ---
1) 2<3... si ce-i cu asta?Eu am specificat că este evident că soluțiile M.T.F trebuie sa fie astfel ca 0<x<y<z și am demonstrat că obligatoriu x+y>z , x+z>y , y+z>x , ceea ce înseamnă că x , y , z sunt laturile unui triunghi.
2) Dacă n este număr natural atunci numerele specificate de tine sunt numere naturale.... și ce-i cu asta?Dacă te referi la M.T.F așa cum a enunțat-o Fermat , atunci aceste numere nu pot verifica ecuația xm+ym=zm pentru niciun număr natural m deoarece numerele tale nu verifica condițiile de a fi laturile unui tringhi.
Despre care infatuat vorbești?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă