Diverse > Discuţii pe diverse teme

Obsesia si minciunile lui "atanasu"

(1/8) > >>

Electron:
Prin deschiderea acestui topic imi manifest public indignarea in fata comportamentului utilizatorului "atanasu" pe acest forum, in special in ultima perioada.

Iata exemple de manifestari ale obsesiei sale:

--- Citat din: atanasu din Martie 25, 2018, 02:03:40 p.m. ---[...] Daca vei face astfel poate vei scurta mult aceasta discutie care pe mine infara de povestea cu sexul ingerilor din Constantinopolului care tocmai era cucerit, ma poate duce si la o vorba romaneasca care spune ca "Soarele si ...intareste organismul ! " .Te las sa gasesti singur rima potrivita :)
--- Terminare citat ---

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 09, 2019, 11:54:08 a.m. ---Adica "Soarele si...intareste organismul" dar si postaile astea ca vad  ca va intariti pe masura ce scrieti pe aici .:)
--- Terminare citat ---

--- Citat din: atanasu din Martie 25, 2020, 11:04:25 a.m. --- Da a venit electron adept al teoriei despre "soare si intarirea prin gimnastica a organismului" asa ca o sa aveti cu ce ocupa spatiul din ce in ce mai inutil al acestui forum.
Succes! :)
--- Terminare citat ---
De aici incep si atacurile la persoana.

--- Citat din: atanasu din Aprilie 03, 2020, 11:25:42 p.m. ---Ilasus nu vreau sa te iau la misto cum il ia psihedelicul Copil minune pe Electron ca sa razbune epoca in care el fiind pusti, Electron care probabil ca nu a publicat nimic nicaieri niciodata il tinea in pumni si-l si dadea afara de pe forum  iar azi cand el se lauda si cu carti si cu articole in engleza si pe la simpozioane in frumoasa Elvetie lucru iarasi pe care cred ca Electron nu l-a pupat nicicand, vreau doar sa ma asigur ca nu sunteti tu si cu el , doar doi animatori ai acestui forum care se fac ca discuta stiinta si ca sa ma convingi ca nu este asa si ca eventual sa-mi pierd vremea sa-ti urmaresc rationamentele ciudate si contra naturii,  adica,  stii vorba aia care este precum una pe care o tot citez eu cu soarele ce intareste organismul si se refera la o anume actiune conrtra vantului...
--- Terminare citat ---
Aici se erijeaza in purtatorul de cuvant al altora, profitand sa lanseze noi atacuri la persoana fara nicio jena.

--- Citat din: atanasu din Aprilie 04, 2020, 08:21:03 p.m. ---3) Nu-i raspunde lui Electron ca el nu vrea raspunsuri ci doar un concurs intre diverse  activitati care au in comun doar cu soarele  intarirea  organismului dar  si tampirea mintii daca este sa-i cred pe popi si desi am observat si la tine actractia spre asa ceva mai bine sa te abtii
:)
--- Terminare citat ---
Pentru ca obsesia nu-i este de ajuns, arunca iarasi cu atacuri la persoana.

"Picatura" care a umplut paharul este insa seria de minciuni postate aici:

--- Citat din: atanasu din Aprilie 07, 2020, 03:06:01 p.m. ---Desigur ca niste  monisti de tipul celor speriati pe aici de pseudostiinta sunt niste idioti utili pe altarul stiintei adevarate si este nevoie si de ei. Asta nu a inteles Eugen 7 care s-a lasat izgonit de pe aici de cineva intelctual mult inferior lui . Dar asta tine de trecut.

PS. In rest te las ca de acum sa paticipi fara mine dar cine stie... la onanismul vad ca asumat  si pe care eu din pudoare si respect pentru forum nu doream sa-l pun in carca nimanui in mod total trannsparent dar bresa fiind facuta este liber si acest lucru :)
--- Terminare citat ---
Prima minciuna este legata de pretinsa "pudoare si respect pentru forum", care sunt complet inexistente, precum se vede cu precadere din citatele de mai sus.

A doua minciuna este ca nu dorea sa-si puna obsesia "in carca nimanui", ceea ce este demonstrat mai sus a fi cat se poate de fals.

Iar a treia minciuna este legata de "bresa facuta" de altii, in timp ce el singur a adus pe forum explicit obsesia sa cu mult inainte, cum se poate observa aici:

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 09, 2019, 11:50:42 a.m. ---Nu poti sa te porti normal si sa raspunzi clar daca te referi la […] ? De c e atata onanie pe care Electron o sprijina cu placere .
Probabil sa este un complot ca sa-i enervati pe cei normali de pe acest forum?
--- Terminare citat ---
Dupa cum se vede nici atacurile la persoana nu lipsesc.

In concluzie, @atanasu: rusine sa-ti fie!

e-

atanasu:
Tu vrei sa ma dai si pe mine afara la fel cum ai facut cu inca cativa care desigur ca ofereau valoare adaugata acestui forum? Nu te-am jignit, te-am luat putin in bascalie pentruca felul in care conduci niste discutii. Un mod care mie  mi se pare lipsit de sens si cronofag si poate doar daca esti platit ar justifica acest lucru. Asadar inainte de a ma da afara, sa spunem la cererea lui Sumi care isi da si viata pentru tine poti sa-mi spui daca ai activitate platita 5 zile pe saptamana astfel ca sambata si duminica esti in pauza sabatica? Desigur ca opinia mea este strict personala si nu ma implica decat pe mine  si nu cred ca intreband asta aduc vreo jignire cuiva. La tine problema rusinii nu cred ca se pune asa ca nu o invoc inutil.

Desigur constat ca tu detii monopolul adevarului si al minciunii . Esti profesorul care dai calificative si cand altii isi permit asa ceva turbezi si astepti sa ai ocazia sa te razbuni.

PS. Este cazul sa renunt la a mai continua astfel de discutii . Vei inceta sa existi pentru mine indiferent daca va fi o chestie reciproca. Nu ma voi mai implica in nici-o discutie pe un fir unde tu apuci sa postezi inaintea mea si daca postezi dupa mine interlocutorul si al meu si al tau va ramane doar cu tine. Nu-ti voi raspunde daca vei interveni tu pe un text sau in raport de unul emis de mine. Te multumeste asa ceva?

sumalan dorin:

--- Citat din: atanasu din Aprilie 08, 2020, 02:40:03 p.m. ---Tu vrei sa ma dai si pe mine afara la fel cum ai facut cu inca cativa care desigur ca ofereau valoare adaugata acestui forum? Nu te-am jignit, te-am luat putin in bascalie pentruca felul in care conduci niste discutii. Un mod care mie  mi se pare lipsit de sens si cronofag si poate doar daca esti platit ar justifica acest lucru. Asadar inainte de a ma da afara, sa spunem la cererea lui Sumi care isi da si viata pentru tine poti sa-mi spui daca ai activitate platita 5 zile pe saptamana astfel ca sambata si duminica esti in pauza sabatica? Desigur ca opinia mea este strict personala si nu ma implica decat pe mine  si nu cred ca intreband asta aduc vreo jignire cuiva. La tine problema rusinii nu cred ca se pune asa ca nu o invoc inutil.

Desigur constat ca tu detii monopolul adevarului si al minciunii . Esti profesorul care dai calificative si cand altii isi permit asa ceva turbezi si astepti sa ai ocazia sa te razbuni.

PS. Este cazul sa renunt la a mai continua astfel de discutii . Vei inceta sa existi pentru mine indiferent daca va fi o chestie reciproca. Nu ma voi mai implica in nici-o discutie pe un fir unde tu apuci sa postezi inaintea mea si daca postezi dupa mine interlocutorul si al meu si al tau va ramane doar cu tine. Nu-ti voi raspunde daca vei interveni tu pe un text sau in raport de unul emis de mine. Te multumeste asa ceva?

--- Terminare citat ---

@Atanasu!

Bascalie orcine este in stare sa faca!Asta spune multe de tine!Nu iti permit sa vorbesti in numele meu,de unde stii tu,ce gandesc ?Esti mistic?Suferi dupa toti mistico-religiosii care au fost pe aici?

Contacteaza-i pe mistico-religiosii care apar la tv,ce cauti aici?

sumalan dorin:
PS:Atanasu!

Au fost altii mult cu mult mai ai dracului ca tine si tot au fost combatuti cu armele bunului-simt si logicii.

Inversunarea ta este in defavoarea ta ,cand vei realiza va fii prea tarziu!

atanasu:
Asta insemnand ca au fost dati afara, ultima oara fiind chiar tu autorul unei astfel de actiuni pe care daca eram mai atent si pe faza  as fi putut sa o impiedec dovedind o minciuna initiala in acuze care apoi a devenit un adevar dar a posteriorii cererii de sactionare pe un asemenea motiv pentruca osanditul s-a grabit sa reactioneze enervat lucru urmait de provocator care a fost astfel confirmat post factum dar cine mai era atent la asta. Asa a fost? 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă