Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Articole, emisiuni, publicaţii ştiinţifice româneşti ce merită promovate

Semne rele

(1/1)

sumalan dorin:
Cei care il cititi si ii urmariti emisiuniile domnului Cristian Roman,va puteti instrui  cu o mare doza de scepticism si promovare de stiinta.Dansul are trei articole excelente pt receptivi de scepticism si stiinta.

http://stiintasitehnica.com/semne-rele-1/

http://stiintasitehnica.com/semne-rele-2/

http://stiintasitehnica.com/semne-rele-3/


Multumesc frumos si va rog frumos in limita timpului disponibil sa mai scrieti astfel de articole pt cei receptivi.

sumalan dorin:

Auzita-ti de GDV camera?Suna asa de pompos si totodata asa de...miraculos.Periuta de dinti are "aura" ,sosetele au "aura",ce mai ,moxul are "aura" iar totul este "observabil " cu GDV camera.

Unii se folosesc de asa zisele "cercetarii " pt a obtine...ceea ce ii intereseaza ,formalism si nimic altceva ,poate si cateodata o banala culoare violet cu tenta de...telenovela.


Domnul Cristian Roman ,ne explica ce inseamna fotografia Kirlian si tehnica GDV.Cine este interesat sa se smulga din "imbatatoarea" fotografie Kirlian si alte chestii ,atunci este rugat sa isi rapeasca 5-10 minute si sa citeasca articolul dansului ,care dupa o prima lectura ,incepi sa iti adresezi intrebari de bun simt .

http://stiintasitehnica.com/fotografia-kirlian-tehnica-gdv-si-nazbatiile/

ariel55:
Felicitari pentru longevitate forumistica, Sumi! Cand termini pe aici nu uita sa stingi lumina .
Sanatate sa fie! Ca in rest, nu am ce sa iti urez de mai bine!
 ;D

sumalan dorin:

Frica de iod din sare.

Un articol excelent pt cei ,care vor sa se "trezeasca" din minciunile emise prin toate canalele posibile despre iodul din sare.Articolul este lung si contine multe date care pot fii verificate.

http://stiintasitehnica.com/teoria-conspiratiei-frica-de-iod-din-sare/


Sa nu cititi acest articol daca sunteti dezinformati si manipulati sa credeti orce!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă