Diverse > Discuţii pe diverse teme

UFO - mit sau adevar?

<< < (2/16) > >>

sumalan dorin:
 Salutari

Eu zic sa ii intrebam pe aia din Area51 8)

Ca tot s-au facut destule filme s-au scris destule carti,destule documentare legate de Area51.Partea mai dificila e ca nu stim daca aia o sa infirme sau confirme ceva.

07Marius:

--- Citat din: Şumi din Decembrie 24, 2012, 11:02:16 a.m. ---Ca tot s-au facut destule filme s-au scris destule carti,destule documentare legate de Area51.Partea mai dificila e ca nu stim daca aia o sa infirme sau confirme ceva.

--- Terminare citat ---

...sunt altii mai aproape, care chiar daca nu sunt implicati direct in studierea fenomenului, pot sa-si exprime o opinie bazat pe datele ce au iesit in public, sau pe date provenite de pe alte canale.

http://www.2012en.ro/2008/08/incident-ozn-in-romania-ingropat-de-autoritati/

valangjed:
Nu inteleg de ce mereu trebuie sa facem apel la logica umana (alta nu avem).
Daca extraterestrii exista atunci avem trei variante:
1.Ei vor sa-i vedem , si in cazul acesta ne cunosc foarte bine si vor face astfel incat sa-i vedem , indiferent de guverne si alte conspiratii.In cazul acesta , poseda tehnologii mult mai performante decat oamenii.
2.Nu vor sa-i vedem si atunci sigur au tehnologii mai performante decat oamenii dar ce mai conteaza?
3.Au tehnologii comparabile cu cele de pe planeta noastra si atunci ne intalnim doar ca sa avem ce discuta (cam ca topicul acesta).
Ar mai fi o a patra varianta:Nu au nici o tangenta cu civilizatia umana , nici macar din punct de vedere biologic (ma gandesc , de mult , la o forma de viata bazata pe siliciu , nu pe carbon , dar e doar o ipoteza a unui necunoscator al chimiei) si atunci iarasi nu mai conteaza.Parerea mea.

ariel55:

--- Citat ---Mi se pare ca acest gen de atitudine ascunde ceva mai mult. Dar aici intram intr-o zona a speculatiilor care ne indeparteaza pe moment de la discutia principala.

Cred ca exista totusi o atitudine tot mai deschisa in special a persoanelor cu pregatire superioara si care au fost in contact intr-un fel sau altul (indirect sau poate chiar direct) cu aceste probleme. Acest lucru mi se pare benefic ptr. noi ca societate. Oricum, daca ceva exista cu adevarat -  negarea fenomenului nu face ca acesta sa dispara. De aici si intrigarea de care pomeneam, faptul ca se neaga aceste fenomene in mod oficial pare sa fie o manevra gen "militar". In momentul in care devine vizibila informatia, actioneaza ca si un element surpriza care paralizeaza "adversarul" sau reduce esential capacitatea lui de reactie.

Din observatiile analizate in aceste materiale, cred ca este evident ca aceste entitati inteligente nu cauta sa fie invizibile. Dimpotriva, manevrele lor parca spun: uitati-va suntem aici si putem sa facem lucruri extraordinare. Urmariti-ne!

Prin urmare, musamalizarea oficiala a acestui fenomen nu poate sa functioneze decat schiopatand tot mai mult si la un moment dat chiar devine ridicola. Prin urmare - ce ascund oficialitatile? Ce stiu ei si noi nu? de ce ne tin in "umbra"?
--- Terminare citat ---

Iata deci, conspiratia....Am sa te rog sa urmaresti un film prezentat de un canal celebru History Channel.Cred ca suntem de acord in virtutea inertiei , ca este un canal credibil. ;)
Urmareste cu mare atentie filmul incepand de la minutul 38:30 pana la minutul pana la 40:50, fi atent la imagine si comentariu.
 
OZENEU' SE RAZBUNA!Acum urmareste si scurtul filmulet de mai jos, unde o racheta ICBM explodeaza(din cauza unui releu defect ce a aprins treapta a doua in loc de a aprinde pe prima...este vorba de ceea ce a luat numele de Dezastrul Maresalului Nedelin.Explozia a avut loc la Baikon Nur nu la Kapustin Yar iar producatorul filmului a folosit secvente din arhiva Baikonur!
http://www.aerospaceweb.org/question/spacecraft/q0179.shtmlEi, si acum...ce parere ai despre ARGUMENTELE OZN-istilor?

07Marius:

--- Citat din: ariel55 din Decembrie 25, 2012, 01:51:58 a.m. ---Ei, si acum...ce parere ai despre ARGUMENTELE OZN-istilor?

--- Terminare citat ---

Rusii evident ca au si ei baze militare secrete unde realizeaza prototipuri, le testeaza etc. Mi se pare putin probabil ca atat rusii, cat si americanii sa detina tehnologie extraterestra in urma prabusirii unor nave de acest tip.

Admitand ca au fost cazuri in care aceste nave s-ar fi prabusit, ingineria inversa nu prea ar functiona. Nu cred ca ar functiona nici macar pe vreun prototip construit sa zicem de cealalta tabara, de rusi sau americani. In urma impactului, totul se transforma in mii de bucati contorsionate, iar refacerea navei ai fi practic imposibila. Altfel ar sta lucrurile daca nava ar fi intr-o stare intacta, dar chiar si asa probabil ca multe materiale (dintr-o nava extraterestra) nu ar putea fi reproduse cel putin la tehnologia anilor din mijlocul sec. XX.

Daca vreo nava extraterestra s-a prabusit vreodata pe pamant, cred ca cea mai probabila explicatie ar fi ca o alta nava de acelasi tip (aceeasi tehnologie sau superioara) a doborat-o. Mi se pare extrem de mica probabilitatea ca vreun avion amarat sa fi reusit acest lucru sau sa fie o eroare de pilotaj sau fenomene naturale care sa doboare o astfel de nava.

Pe de alta parte sa nu uitam ca rusii (ce-i al lor e al lor! au un merit deosebit in cursa spatiala...) defilau cu machete de rachete sau tehnica militara falsa, tocmai ca sa impresioneze si sa etaleze o forta de care nu dispuneau. In aceasta idee nu le-ar fi displacut deloc ca adversarul sa creada ca ei dispun de tehnologie superioara...extraterestra.

Exploziile acelea uriase din film, flacarile gigantice - demonstrau ca dezastrul respectiv nu este de la un OZN, ci de la periculoasele rachete cu combustibil solid care ardeau ca niste torte uriase. Din sistemele de propulsie neconventionale ale OZN-lor, fara zgomot, fara propulsia bazata pe arderea unor combustibili cum se folosesc si in prezent in toate aparatele de zbor, OZN-ul "prabusit" nu avea motive sa arda asa de spectaculos. Mai degraba par a fi teste nereusite de lansare a unor rachete bazate pe reactii termochimice. Mai mult persoanele care alergau innebunite cu hainele arzand pe spate, au fost improscate cu combustibil aprins in momentul in care racheta s-a prabusit la lansare.

Faptul insa ca s-au raportat nave de origine extraterestra in cursul unor misiuni de lupta, recunoastere etc. pare sa fie mult mai credibil, cu atat mai mult cu cat persoanele care fac aceste relatari sunt personalitati recunoscute care ar fi extrem de putin probabil sa confunde un OZN cu Venus de ex... sau sa fabuleze de dragul atentiei de a aparea in presa.

Daca la americani ai putea suspecta ca cineva fabuleaza ca sa apara in presa, la rusi in perioada razboiului rece sa fabulezi pe tema asta... e cel putin riscant, daca nu altceva.

De altfel cred ca in orgoliul or nemasurat, atat rusii cat si americanii daca ar dispune de aceasta tehnologie, s-ar fi afisat cu ea in mod deschis, ostentativ - sa umileasca adversarul.

Dar cine stie... niciodata nu spune niciodata!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă