Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Articole, emisiuni, publicaţii ştiinţifice româneşti ce merită promovate

Adrian Buzatu: articole de si despre popularizarea stiintei

(1/2) > >>

Adi:
Ieri a aparut primul supliment de stiinta (2 pagini in plus) la Dilema Veche. Trei articole despre istoria jurnalismului de stiinta din Romania, intre care si unul despre "popularizarea stiintei pe internet" semnat de mine si vorbind despre povestea acestui site de stiinta, Stiinta Azi. Pentru a vedea si celelalte doua articole ample, semnate de Catalin Mosoia si Adrian Stanica, mergeti aici si aici.

Sieglind:

--- Citat din: Adi din Aprilie 23, 2010, 05:56:54 p.m. ---Ieri a aparut primul supliment de stiinta (2 pagini in plus) la Dilema Veche. Trei articole despre istoria jurnalismului de stiinta din Romania, intre care si unul despre "popularizarea stiintei pe internet" semnat de mine si vorbind despre povestea acestui site de stiinta, Stiinta Azi. Pentru a vedea si celelalte doua articole ample, semnate de Catalin Mosoia si Adrian Stanica, mergeti pe ... [link_inactiv].

--- Terminare citat ---

Bună seara, Adrian :)
Să ştii că al doilea link nu funcţionează, poate îl rescrii (dă eroare 404)

Articolul tău l-am putut citi

Adi:
Ah, da, buna observatie. Asta pentru ca siteul Stiinta Azi s-a inchis. Cele mai bune articole au fost deja copiate la Scientia.ro si vor aparea la Scientia.ro pe site. Sper ca si acela sa fie intre ele.

Sieglind:

--- Citat din: Adi din Mai 15, 2011, 02:40:34 a.m. ---Ah, da, buna observatie. Asta pentru ca siteul Stiinta Azi s-a inchis. Cele mai bune articole au fost deja copiate la Scientia.ro si vor aparea la Scientia.ro pe site. Sper ca si acela sa fie intre ele.

--- Terminare citat ---

Da, din păcate am văzut şi asta, dar nu făcusem legătura. Am căutat nişte articole ale tale şi nu le-am găsit decât în cache ...

Noua publicaţie lansată de Adevărul nu-mi place. Pe Voxpublica nu mai scrii nici tu, nici Mircea Penţia (am văzut în seara asta că e şters din lista de autori), aşa că am venit aici.

Sper să nu mă alungaţi (prea curând)  ???

Scientia:

--- Citat din: Sieglind din Mai 15, 2011, 02:46:07 a.m. ---Sper să nu mă alungaţi (prea curând)  ???

--- Terminare citat ---

Bine ai venit pe forum, Sieglind!

De ce te-am alunga? Nici prin cap nu ne trece asa ceva!

Ba din contra, speram sa te vedem din ce in ce mai des si foarte activ pe aici :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă