Ca un adaus la articolul postat pe 9 octombrie, legat tot deadimensionalitatea lui εo
Am omis sa adaug ca modelul care l-am gasit pentru fotonul absorbit (refractat) in atom se preteaza si la structura dinamica a electronului, si mi-a permis determinarea parametrilor principali ai electronului modelat ca un motor electric rotativ cu turatia de 10 la puterea 20 rotatii pe secunda, si o putere instalata de 1080 W. Bazanduma pe modelul gasit pentru electron am incercat modelarea neutronului. La modelarea neutronului am gasit ca la aceeasi turatie ar trebui sa aibe diametrul pe jumatate din cel al electronului si puterea instalata cam de 915 MW (cate 248 KW pe fiecare semiunda, rotorul neutronic fiind un sistem de 1838 -1840 de unde stationare cu amplitudinea de 98 KV, la un curent electro -eteric de circa 37600 A si 6,75 V cadere de tensiune pe rezistenta electrica a unei semiunde). Toate aceste afirmatii, la prima vedere desigur ca apar ca niste elucubratii. (Dar se pot verifica imediat urmarind pagina respectiva de pe site-ul “ipoteza.com”). Legat de modelul gasit pentru neutron am putut sa emit o ipoteza asupra naturii campului gravific. Si am gasit ca acesta ar fi dat de un camp electromagnetic alternativ de foarte mare frecventa (10 la puterea 23 Hz), (generat de rotatia neutronilor sub actiunea fortei electromagnetice) peste care se se suprapune componenta campului electromagnetic (propulsor) devenit (din cauza rotatiei) camp centrifugal, adica inertial. Ceeace aduce o justificare fizica principiului lui Einstein de echivalare a campului gravific cu campul de inertie. Suprapunerea campului electromagnetic propulsor peste campul electromagnetic alternativ ar produce o usoara asimetrie a semiundelor campului electromagnetic ceace ar determina aparitia fortei de atractie. Din cauza asimetriei in pompajul eterului, ar aparea (datorita bilantului negativ al volumului de eter pompat) depresiunea in spatiul dintre doua corpuri, care se repercuteaza ca presiune asupra corpurilor, asupra fiecarei particule din substanta corpului.