Bine, bine, lasa aburelile. Spune cum il cheama pe fantasticul "domn profesor". Ce mai astepti? Sau tu chiar crezi ca te mai crede cineva ca nu e si aceasta tot o inventie de-a ta (o incercare penibila de abureala), daca nu putem verifica existenta sa in realitate?
Cererea dumitale este o indecenta
Nu, nu este deloc indecenta cererea mea. Indecenta este incercarea ta de abureala si de evitare a acestui subiect.
In acest topic, ai prezentat o scriptura pe care ai declarat-o ca fiind "de baza" (adica pe ea se bezeaza restul scripturilor). In ea, ai introdus ineptia cat China ca, pentru propagarea undelor transversale intr-o coarda, e valabila relatia "
T=m*a", despre care, cand am insistat sa o justifici, ai spus a o sustine un fantastic "domn profesor" spunand astea:
Domnul profesor mi-a explicat ca vibratia transversala a elementului de coarda este insotita intotdeauna si de o vibratie longitudinala. In vibratia longitudinala, toata masa corzii sufera acceleratie. Intr-un sens, sub actiunea tractiunii T , iar in sens invers sub actiunea fortei elastice de deformare. Vibratia longitudinala a elementului de coarda, asigura propagarea perturbatiei prin coarda cu viteza data de radicalul din produsul a*l.
Deci, pentru ca esti incapabil sa justifici ceea ce pretinzi ca sustine acel fantastic "domn profesor", e nevoie sa fie contactat pentru a da justificarile necesare.
Desigur ca eu nu sunt atat de naiv incat sa cred ca un astfel de "domn profesor" chiar exista in realitate, dar asta ramane sa vedem. In cel mai bun caz, "profesorul" despre care vorbesti chiar exista, si chiar a vorbit cu tine pe acest subiect, dar ceea ce a spus el ai interpretat aiurea (cum faci in general cu stiinta oficiala) si ai redat aici doar ineptii (greseli) de-ale tale, nu ceea ce a spus el. In cel mai rau caz, toata tarasenia este o minciuna sfruntata si nerusinata, lucru care deja te caracterizeaza pe acest forum.
Deci, ca sa clarificam asta, te invit inca o data sa spui scurt si la obiect: cine e acel fantastic "domn profesor" despre care faci vorbire, prea-credinciosule? si este sub integritatea intelectuala sa dau curs la o astfel de cerere..
Din contra, este o totala lipsa de integritate intelectuala sa nu-ti asumi cele spuse si sa "ascunzi" identitatea acelui fantastic personaj. Daca el chiar exista si a discutat cu tine pe acest subiect, si tu si el trebuie sa va asumati asta si sa clarificati cele afirmate (cele scrise de tine) pe forum. Altfel, atat tu, cat si fantasticul "domn profesor" nu sunteti decat niste fatarnici care afirmati lucruri fara sa vi le asumati.
Dar fiindca acum discutia este of topic,
Nu, discutia nu este off-topic, pentru a continua este necesar sa spui cum il cheama pe fantasticul "domn profesor". Este o ocazie buna ca, implicand un al treilea interlocutor, care tu pretinzi ca s-a amestecat in subiect, sa vedem argumente noi. Eu ti le-am prezentat pe ale mele, iar tu ai repetat ca esti incompetent in domeniu si nu poti spune nimic in plus decat elucubratiile deja scrise in scripturile tale. Deci, ce mai astepti?
e-