Nu am mințit de loc!
Tu răstălmăcești ceea ce spun eu!
Recitește cu atenție tot ce-am spus eu!???
Ok, hai sa recitim impreuna, ca citatele sunt disponibile in postarile anterioare.
Iata ce ai raspuns in #127 :
-Știința umană bazată pe ipoteze și experimente aproximative.
Se poate testa ipoteza creationista cu experimente, oricat ar fi ele de aproximative ?e-
Peste 500-1000 de ani se va certifica experimental că Universul a fost creat , adică a avut o CAUZĂ pe care eu o consider ca fiind [...]
Citeste atent si vezi ca eu te-am intrebat
concret despre ipoteza creationista, iar tu ai facut o profetie (inutila si irelevanta) despre certificarea experimetnala a acestei ipoteze in secolele viitoare. Sa nu uitam ca acest topic se refera la aceasta ipoteza concreta, nu la "calea de cunoastere de tip A" in general, pe care o tot numesti abuziv "stiinta de tip A".
Si iata ce ai raspuns in #144 :
In acest topic e vorba de faptul ca ipoteza creationista este nestiintifica (fiind netestabila), iar tu ai admis ca asa a fost si asa este in continuare. (Profetiile tale pentru secolele viitoare sunt complet irelevante).e-
Ipotezele Creaționiste privind Universul corespunzătoare Științei de tipul A) este testabilă doar de către anumite persoane....
Din nou, citeste atent si vezi ca si aici, atat in intrebare cat si in raspus e vorba concret de ipoteza creationista, nu despre altceva.
Cele doua afirmatii ale tale sunt contradictorii, pentru ca in prima admiti ca ipoteza creationista nu e testabila in prezent, iar in a doua pretinzi ca ipoteza creationista este testabila (deja), dar "doar de anumite persoane", ceea ce transforma prima afirmatie in minciuna.
Decide-te pe care varianta vrei sa mergi in continuare, si in caz ca e a doua, pregateste-te sa aduci argumente pentru a o sustine aici, daca chiar ai astfel de argumente.
Clarificări:
1) Ștința de tipul A) a fost testată experimental încă de la Facerea Lumii și este testată și azi experimental doar de către anumite persoane .
2) Știința de tipul A) va fi certificată experimental peste 500-1000 de ani de către Știința de tipul B).
In primul rand, nu exista "stiinta de tipul A", asa cum ti-am repetat deja de cateva ori. Tu poti sa te autoamagesti folosind aceasta expresie, dar pana nu arati cum anume e testabila in mod obiectiv calea de cunoastere de tip A, ea nu este stiintifica si nu ai nicio justificare sa-i dai apelativul de "stiinta".
In al doilea rand, caracteristicile cailor de cunoastere dupa clasificarea ta nu sunt subiectul acestui topic, aici fiind vorba strict de ipoteza creationista. Voi raspunde la acest citat mai detaliat in topicul corespunzator.
e-