Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.
Prezentarea unui strain
07Marius:
--- Citat din: Geb din Decembrie 24, 2013, 05:38:34 a.m. ---Din pacate, nu pot spune ca am o formatie stiintifica in niciun domeniu, doar ca ma intereseaza stiintele, si ca prefer sa rad de pseudo-stiintele (ca si cum ar veni miscarea "designului inteligent" si teologia lui creationista) decat sa ma supar de ele. Mai ales ca, despre creationismul, trebuie sa recunosc ca din pacate unele dintre site-urile lor mi se par facute chiar extrem de bine (desi nu sunt de acord cu ideile expuse). Dar ma rog, poate un forum destinat la prezentare nu e locul potrivit pentru subiectul asta.
--- Terminare citat ---
Geb
Multumesc pentru toate informatiile care ni le-ai dat, cred ca deja cititorii acestui forum si-au facut o impresie placuta asupra persoanei tale. Inca din primele tale raspunsuri, s-ar putea deschide/continua o serie de topic-uri interesante. De pilda, am observat ca esti pasionat de limbi straine, etimologia unor cuvinte etc. - de pilda pe mine m-ar interesa daca exista o teorie stiintifica asupra originii limbajului. A fost un limbaj primar initial care pe urma s-a ramificat in limbajele din prezent, sau fiecare limba s-a nascut separat si a evoluat/supravietuit in timp?
Referitor la originea vietii, discutiile cred ca se pot purta pe celalalt topic deschis de tine. Sunt inca lucruri interesante de discutat. Sper sa participe si altii cu idei/informatii pe aceste subiecte.
Navigare
Du-te la versiunea completă