Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

mr49r

(1/1)

mr49r:
Salut.Sunt mr49r.

Imi place fizica.Defapt setea de cunostinta imi impune clar sa iubesc fizica/chimia si uneori matematica.Am format foarte multe sinapse aici pe site.Articole scrise ok cu un nivel usor de intelegere..Acest mod de a afla lucruri noi este cu mult peste modul de predare la scoala(unde de multe ori nu intelegi notiuni fundamentale)Alta chestie care m-a impresionat este simplitatea si modul relaxant de a naviga pe site.
Altceva despre mine , sunt un om caruia ii place sa experimenteze tot ce are in minte..si in incercarea de a crea un perpetuum mobile.Cand zic perpetuum mobile ma refer mai mult la o sursa de energie cu potential mare.

HarapAlb:
Bine ai venit pe forum!

Electron:
Bine ai venit!


--- Citat din: mr49r din Decembrie 28, 2011, 01:09:30 a.m. ---[...]si in incercarea de a crea un perpetuum mobile.Cand zic perpetuum mobile ma refer mai mult la o sursa de energie cu potential mare.
--- Terminare citat ---
Aici este un forum dedicat stiintei, ca atare se recomanda folosirea riguroasa a termenilor si evitarea abuzurilor de limbaj. Daca ceea ce doresti sa creezi nu este un perpetuum mobile, atunci nu-l numi asa. Daca in schimb doresti sa creezi un perpetuum mobile, atunci succes si sa ne tii la curent cu realizarile tale.

e-

ariel55:
Ia zi voinicule, la ce te-ai gandit?  ;D

Sieglind:PerpetuuNavigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă