Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Adrian Buzatu - fondator si moderator

(1/2) > >>

Adi:
Sunt doctorand in fizica particulelor elementare (experimental) la univeristatea McGill din Montreal, Canada. Lucrez intr-o echipa cu cercetatori de la laboratorul american de fizica particulelor Fermilab pentru a cauta bosonul Higgs, particula ipotetica din punct de vedere teoretic care este responsabila de a da masa celorlalte particule. Este ultima particula prezisa de teoria actuala a fizicii particulelor si inca nedescoperita.

Am creat intai un portal de popularizarea fizicii particulelor: fizicaParticulelor.ro. Am fost in acelasi timp si voluntar la Stiinta.info. Apoi am creat acest site StiintaAzi.ro care se doreste a fi un portal de promovare a stiintei: stiri si articole; lectii online de stiinta; curiozitati, citate, biografii, istoria stiintei, stiinta in viata de zi cu zi, etc. Pe forum aici oferim ajutor la probleme de matematica si fizica, ba chiar si chimie.

Avem o pagina de Facebook: cautati dupa "Stiinta Azi". Avem si cont de Twitter: stiintaazi.

Articolele noastre de stiinta au fost preluate in editiile online ale celor mai mari ziare si surse de media din Romania, precum: Cotidianul, EvZ.ro, Ziua.ro, Jurnalul.ro, Antena3.ro, dar si altii. Recent am inceput un parteneriat cu ziarul romanesc din Montrreal "Accent" pentru care scriu o colana de stiinta.

Puteti afla mai multe despre mine pe pagina mea:
http://www.physics.mcgill.ca/~abuzatu/ro_index.htm

bbb:
Super ideea de a ne prezenta aici...așa am ști cu toții cu cine vorbim.
Voi scrie și eu în această secțiune, chiar astăzi. :)

Adi:

--- Citat din: Bianca Sala din Februarie 08, 2010, 09:25:11 p.m. ---Super ideea de a ne prezenta aici...așa am ști cu toții cu cine vorbim.
Voi scrie și eu în această secțiune, chiar astăzi. :)

--- Terminare citat ---

Excelent, te asteptam!

ProfesorulTrasnit:
 Felicitari si mult succes!!! Imi place la nebunie acest proiect!

Adi:
Incantat de cunostiinta. V-am promovat proiectul www.funscience.ro pe pagina de facebook Stiinta Azi. Nou meu site personal (gen CV) este http://adrianbuzatu.ro. Sper sa colaboram la promovarea stiintei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă