PS Virgil, fiind grav bonav sunt si speriat , desi vrau sa ma opun acestui sentiment inferior, dar ma trezesc uneori noaptea si nu mai reusesc sa readorm. Azi merg la un tratament si m-am trezit la 4:00 si m-am gandit la tine si lucrarea ta.
De ce ma ocup de asta?
Desi nu stiu daca ai dreptate in sens de originalitate stiintifica utila insa daca este asa este si foarte importantaa, asa cum nu stiu nici daca eu am dreptate cu ipoteza Speciatiei, asa cum stiu ca am dreptate din pacate, cand spun ca omenirea adica civilizatia risca sa dispara si asta intrun procent mare e probabilitate, daa nu recunoate si nu doreste sa accepte "Calea a treia" ci prefera sa ramana ina in semisalbaticie cum se vede acum in Ucraina,si nu mai este vorba de salbatici asiatici sau africani ci unii cu mare vechime in Europa adica rusi si nu garatez nici pentru ucrainieni, dar ei vor in Europa si nu ca cuceritori cum vor rusii, ci incearca sa devina europeni cum incecercam si noi.
Si cand spun europeni ma refer la ce-i dincolo de Carpati spre Atlantic unde nu totul este bascalie ca la noi(Poincare- politicianul dar inaintea lui era Caragiale care nu a spus textul dar a descris aceasta mentalitate)
Nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine si sa poluam aceasta discutie importanta cu altele, dar este vina mea ca vreau sa spun lucruri importante pe cat se poate, pentruca poate nu o sa mai am timp sa le spun altadata.
In plus incerc sa fac binele si oricum deviza mea a fost "macar sa nu sporesc cantitatea de rau din lume, dar nu red ca am reusit pe deplin si deci macar in compensatie sa fac bine cand pot si pe tine te pot ajuta, desi azi nu inteleg ce ai facut pe fond si este pacat ca nu ai publicat aici ce ai scris de mai demult si in timp ce discutii idioate se desfasurau , pentruca eram altfel si te-as fi urmarit cu siguranta. Dar asta este adica e bine si acum.
Te rog ia in serios ce a scris colegul meu care vezi ca s-a ostenit(pentru mine mai ales) si a facut deocamdata putin dar a facut si a scris mai mult decat scri tu la un raspuns si nu cred ca vorba de ogoliu la tine ci de o anume dorinta in a nu fi pisalog dar acum te rog sa fii adiaca sa explici toate nelamuririle lui si pe cele pe care poate ca nu le-a scris si nu doar sa-l trimiti la carte ci sa scrii si capitolul si pg unde il trimiti (asa va intelge desigur si cartea)
Cum sunt convins ca esti de buna credinta si ca nu esti nici plecat cu sorcova, astept ca azi cand ma intorc sa faci ce te rog si deasemni sa urmaresti discutia noastra ca sa nu pierdem vremea si sa batem fierul cat este cald.
Gandeste-te ca esti la o sustinere de doctorat si faci referatul tau amplu aupra lucrarii, adica ce iei de la altii in ce esti tu original, sa fif fara modestie inutila arata ce este original si ce nu este si mai ales din ce este original ce este si eficient, ca nu e vorba de o altfel de cantarire fata de cea din wiki a universului, care la mine poate fi eficienta decat doar daca confirma constanta lui Cavendish c pe o "infasuratoare" a gravitatiei in tot universul care poate sa influenteze determinarea(masura) ei pe pamant.
Colegul meu nu a putut vedea tabelul decat cu intarziere adica la servici, semn ca nici nu a inteles ca este in carte, desi din ce scisesesi se intelegea asta dar trebuia sa vada el? ca tabelul tau chiar este indicat intr-un link la final cartii.
Eu am vazut asta acum cand l-am cautat si eu in carte.
Adica la raspunsul foarte bun dat te rog sa il dezvolti cu trimiterile necesare la capitolele si paginile cartii.
Vorbim