Dl Virgil
Dumneata vii cu tot felul de teorii imaginate de dumneata, doar fiindca nu poti sa admiti dimensiunea de lungime a capacitatii electrice. [C]=]L]. Eu am gasit aceasta explicatie intuitiva, care leaga capacitatea unui condensator, de deplasarea electronilor liberi, din conductorul de legatura, pe durata incarcarii condensatorului. Dar asta este de prisos fiindca doar am vreo trei demonstratii in care se deduce din relatiile fizice cunoscute, dimensiunea de lungime L a capacitatii electrice C. Iar dimensiunea fizica, de lungime a capacitatii electrice, face sa fie adimensionali pe epsilon,zero si pe k. Chestiuni care nu stiu cu ce te deranjeaza, ca nu poti sa le admiti ca realitati fizice. Pana acum nu a demontat nimeni acele socoteli. Si nu am niciun motiv sa cred ca ar fi gresite. Dar erau alte chestiuni la care asteptam lamuriri clare. Ce efecte fizice produce o suprafata si daca ecuatia relativista a gravitatiei este fizica sau este metafizica. Dumneata eviti consecvent un raspuns transant la aceste chestiuni.