Am postat articolul cu descifrarea constantei de actiune numai ca sa argumentez formula utilizata in articolul anterior.
Iti sugerez sa ne raspunzi punctual si pe scurt la intrebari, nu sa postezi "articole" de ale tale.
Fiindca domnul administrator a cerut ca ideile expuse sa fie argumentate.
Asta trebuia sa fie in aceeasi fraza, nu?
A indice h (Ah) =h inseamna cuanta(h) de actiune (A), tau indice h (Th =delta tf) inseamna durata fotonului este o cuanta (h) de timp (T).
Stiinta oficiala inca nu are notiunea de cuanta de timp. Caci spatiul-timpul inca nu a fost cuantificat. De asemenea, nu am auzit notiunea de "durata fotonului". Fotonul este o particula elementara ce poate trai la infinit daca este lasata singura, adica nu se transforma in alte particule de una singura.
Sarcina electrica este data de campul electric pulsatoriu cu semiunde de aceeasi polaritate fie pozitive fie negative si astfel sarcinile electrice sunt de doua tipuri.
Nu inteleg ...
Masa este data de campul electromagnetic alternativ cu semiunde pozitive si semiunde negative, astfel ca masa este numai de un tip si apare intodeana neutra electric.
Asta cu atat mai putin nu inteleg.
Masa este doar masura ancorarii substantei in spatiu.
Ancorare in spatiu? Aici suntem la cursul de poezie? Dar fotonul si gluonii, care nu au masa, astia nu sunt ancorati in spatiu? Ei nu exista?!
Si de la structura de masa a electronului se vede ca este data de produsul unui debit volumic cu frecventa proprie de pulsatie a electronului ffae.
Nu am inteles nimic, dar nimic. De asemenea, notatia ffae nu e definita.
Acel debit volumic nu poate fi decat debitul eterului pompat in permanenta de structura dinamica a electronului.
Citesc eu bine, sau tu vorbesti de "eter"? Oare tu nu ai auzit ca eterul nu exista?
Pompaj care asigura ancorare electronului in spatiu.
Iara poezia ancorarii ...
Teoria desvoltata de mine permite determinarea parametrilor fizici ai structurilor dinamice ale particulelor elementare.
Crezi tu ca ai dezvoltat o teorie, nu ai dezvoltat decat o aruncatura de formule gresite ...
As fi vrut sa exemplific cu structura dinamica a fotonului (in vid sau absorbit in atom) dar renunt ca sa nu plictisesc utilizatorii. Plus ca formulele care sustin asertiunile nu pot fi puse in pagina.
Poti atasa orice fisier. Ai putea pune formulele in un pdf si sa le atasezi. Dar pana una alta, ar trebui sa raspunzi la intrebari de baza. Pe masura ce consum timp sa iti raspund, imi mai seama cat de departe e teoria ta de adevarul stiintific, ca sa ma exprim plastic ... Sa dea Domnul sa te trezesti odata la realitate din lumea asta fantasmagorica in care traiesti ...