Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Constanta lui Planck, relatii extinse.

(1/34) > >>

Virgil:
Adaug aici niste observatii asupra constantei lui Planck si legaturile dintre aceasta constanta si dimensiunile particulelor.
https://drive.google.com/file/d/1WrJwQaMg6GdBBCmZD4I3I6G9BdsGVoHN/view?usp=sharing

atanasu:
Virgile, cartea asta a ta care este, recunosc oricum as lua-o, o realizare deosebita ti-a mai citit-o cineva? Poate Electron care cu certitudine este fizician si deasemeni Harap-Alb si poate si Adi Buzatu caci are macar aceasta datorie fata de blogul acesta care este realizarea sa, desigur ca integrata de niste finntaori in platforma aceasta electronica pentru care Bil Gates sau Soros daca se numesc ei si tot trebuie sa le multumim . :)
Vezi daca un moderator scientia nu o poate promova sau poate o poti promova tu pe qa si alte bloguri scientia? Merita ca un specialist sa faca o evaluare obiectiva a ce  ar putea fi original si util in paginile tale.
Eu nu sunt fizician si cu atat mai putin unul atomist eventual u tangente la cosmologie prin mecanica cereasca fiind doctor in mecanica dar cu aplicatie la calculul seismic al barajelor si aplecat asupra unor fundamente ale stiintelor(trebuia sa ma fi nascut in epoca lui Giovani  Pico della Mirandola) dar cu ajutorul lui Dumnezeu in intrun an o voi citi cu creionul in mana pentruca efortul tau de a o face mrita un mic efort si din patea mea asa probono ca cu toti tampitii care se aglomereaza pe peste tot nu ar trebui sa discut decat pe bani la un tarif de un euro cuvantul ceea ce ar fi destul de ieftin consider eu? :)

PS Iti mai rcomand un grup https://www.facebook.com/groups/stiinta/about

atanasu:
Mai baieti, voi cei care mai intrati pe aici fara sa postati ceva nu puteti fi mai activi  si sa-l ajutati pe Virgil ca doar si-a dat lucrarea tuturor, chiar si la plagiat, ca nu are cum sa o protejeze cum nici eu nu pot proteja lucrarile mele aici si aiurea publicate... De mi s-ar plagia si fura idea "Calea a treia -calea lui Thomas Paine" lucru ce ar putea insemna salvarea umanitatii de spectrul care o pandeste din toate colturile ?

calahan:
Atanasu

--- Citat ---Poate Electron care cu certitudine este fizician si deasemeni Harap-Alb
--- Terminare citat ---
Cum poti sa spui asa ceva? Cand a dovedit in pemanenta ca -electronul- este un ignorant sadea, care habar nu are de legile fizicii si le desfiinteaza la orice postare? Pentru el nu exista legi fizice. El are doar instinctul desfiintarii si pervertirii teoriilor. Fiindca asa ii cere conspiratia antistiintifica la care este membru cu acte in regula. Dar imi pare ca si dumneata sustii propagarea undelor fara mediu de propagare si oscilatia campurilor fara de vibratie.

Virgil:
Lucrarea aceasta a mai fost comunicata pe acest forum intr-o alta versiune cu multi ani in urma, din 29 mai 2008, si a fost citita de cei interesati, dar nu stiu daca as putea accesa comentariile de atunci, pentru ca am mai incercat si nu am reusit.
Multumesc Atanasu si Calahan pentru timpul pe care il acordati acestei lucrari, care o sa va ridice multe semne de intrebare, dar eu zic ca merita.
https://drive.google.com/file/d/1oLvI-w1ZA8tFAft2bw5oAZS2Y8r9zyaY/view?usp=sharing

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â