Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Energii alternative/criza energetica

A facut ca apa sa arda!

(1/4) > >>

meteor:
    http://kobtv.narod.ru/documental/krasnov-priglashen-v-belarus.html
     http://www.dunmers.com/?p=180 
    Un fizician-chimist rus- Iurii Krasnov a facut:
prin (nustiu ce aparate) intii a schimbat structura moleculara a apei (el spune ca la o anumita fregventa, formeaza un anumit "virtej", nutiu nimic detaliat ca chimia niciodata nu mi-a placut  ;D). Apoi la un volum ~ de 3 l a adaugat doar 2 ml de motorina. A amesticat tot aceasta si apoi a aratat cum ea arde. El spune ca aceata ipoteza (ca sa schimbam structura moleculara a apei si apoi sa emestecam doar o cantitate enfim de mica de motorina  si acest amestec sa arda) afost inaintata inca de inginerul german R.Diesel. Aceasta acum nu-i mare noutate (el spune), ca a descoperit aceasta el  inca cu citiva ani in urma.
      Ca sa nu creada lumea ca el spune povesti a chemat specialisti, invatati din Canada, Rusia si alte tari. A luat o caldare cu apa, a turnat prin aparatele sale (nu a divilgat cum ele functioneaza), dupa ce a aobtinut solutia a amestecat cu putina motorina si a aratat cum arde. Specialistii au ramas cu gurile cascate  ;D ;D ;D ;D. Si ear ca sa nu credeti ca e o smecherie la mijloc el "fabrica"  apa deaceea cu structura moleculara modificata, o puteti cumpara si verifica.

     Daca am mai aplica si inca cele 2 principii de funcionare a motoarelor ale mele , am trai ca in paradis  ;D ;D ;D. Problema e ca sunt multi incapatinati, smecheri si prostuti.

    Intrebarile mele sunt: 1) Luam un volum oarecare de apa. Depunem o oarecare energie ca sa modificam structura moleculara. Mai adaugam o cantitate enfim de mica in raport cu volumul apei de motorina si ea arde. La ardere stim ca se elimina o cantitate de caldura deci energie. E posibil?!
                                  2) Dupa ardere se obtine un gaz oarecare. Ce fel de gaz e?! Este el daunator sau nu?! Daca da e mai daunator ca bioxidul de carbon sau nu?!                 
                                             

tavy:
Trebuie să știi că molecula de apă este formată din doi atomi de hidrogen și unul de oxigen, procesul de ardere presupune reacția unei substanțe cu oxigenul, indiferent ce ai face moleculei de apă, atâta timp cât aceasta rămâne apă, nu poate reacționa cu oxigenul.

meteor:
mai zic o data ca toata viata am urit chimia, dar voi incerca in o oarecare masura sa-ti raspund.
  Vezi ca la sfirsit el adauga la solutia aceea foarte putina motorina, si inca ceva foarte putina solutie. Plus la toate acestea arderea este pe un fel de "bureta-sirma" adica in un fel de mediu "gazos". Tot el spune ca siplu aceasta substanta nu arde, ea trebue sa fie sub o anumita presiune (ca motoarele diesel ce ard cu motorina). Tot el zice ca misiunea de fizician el a indeplinit-o, mai departe ramine (cum el spune putin de lucru si simplu, asa si eu cred) functia inginerilor sa faca motorul, si totul e gata.

Electron:

--- Citat din: meteor din Noiembrie 11, 2011, 09:48:10 p.m. ---       Un fizician-chimist rus- Iurii Krasnov a facut: [...] a schimbat structura moleculara a apei [...] apoi a aratat cum ea arde.
--- Terminare citat ---
Am vazut video-ul din primul link. Explicatia e simpla: apa era defecta. Am vazut cum a gaurit-o cu bormasina! ::)

e-

meteor:
 ;D ;D ;D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă