O s-o prezint daca si tu [...]
Vrei sa spui (te lauzi) ca ai demonstratia respectiva, dar nu o prezinti aici decat
conditionat? Tu chiar crezi ca e o tactica valabila?
vei prezenta demonstratia care te face sa crezi ca o raza care se invarteste in jurul centrului unui cerc trece prin toate unghiurile posibile ca ai spus ca esti de acord cu asta.
Da, am spus si sunt in continuare de acord cu "asta", dar din cele postate pana acum am inteles ca si tu erai de acord cu asta. Intre timp te-ai razgandit, si ai nevoie de o demonstratie pentru a fi din nou de acord?
Sau daca ai argumente impotriva celor afirmate de mine(considerate a fi astfel) te rog iesi cu ele pe piata.
Am tot repetat ce "am impotriva" celor afirmate de tine, si anume: nu prezinti si demonstratiile pe baza carora faci afirmatiile tale, sau cand prezinti incercari de demonstratii,
ele nu sunt complete (cum a fost demonstratia de la inceput in care ai aratat ca exista o paralela, dar ai omis partea care demonstreaza ca nu mai exista alta). De atunci, tot pretinzi ca paralela e unica, dar nu ai demonstrat niciunde ca nu mai exista si alte paralele. Ai de gand sa o faci pana la urma?
De fapt ai inteles ca daca erai de acord cu ce am spus inainte,
Ok, deci macar ai inteles ca nu sunt de acord cu afirmatia respectiva. Dar oare intelegi ce trebuie sa faci ca sa accept pretinsul adevar al ei?
ultimul pas este sa-ti arat ca ori de cate ori vii cu o fantasmagorica dar posibila dreapta q eu imediat o inchid in multimea dreptelor f si asa la infinit
Ok, daca ce ai afirmat la modul gratuit in #444 ar fi adevarat, atunci acest "ultim pas" ar fi realizabil (si nu ar fi nevoie de el "la infinit", pentru ca ar exista o demonstratie clara pentru orice dreapta "fantasmagorica", si nu s-ar pune absolut deloc problema cate "exemple" s-ar da pentru ele). Dar, din pacate pentru tine, nu ai demonstrat acea afirmatie. Ai de gand sa o faci?
tu fiind cel care sustii posibila existenta lui q
Aici se vede ca nu ai priceput postarea #399, de aceea te invit sa o mai citesti o data cu mai mare atentie.
Posibilitatea existentei dreptelor de tip q rezulta inexorabil, logic, din faptul ca
inca nu s-a demonstrat nici ca exista, nici ca nu exista (in cadrul geometriei neutre). De aceea vorbim doar de
posibilitatea existentei lor. Ca atare nu am absolut nimic de demonstrat. Daca logica folosita in postarea #399 te depasete, atunci iti recomand sa faci eforturi (eventual cere ajutorul cuiva care te poate ajuta) sa intelegi acele lucruri, pentru ca altfel te faci de toata minunea in public.
si deci trebuind sa pui si mana pe una care nu poate fi f si asta nu vei putea niciodata.
Gresesti foarte tare. Eu nu trebuie sa pun mana "pe una care nu poate fi f" absolut deloc,
pentru ca nu am pretins niciodata ca pot face asta. Daca as putea face asta (in geometria neutra), as putea practic demonstra ca exista si alte paralele prin O la d, in afara de d1 (asta fiind una din cele doua alternative care nu au fost inca demonsrtate).
Dar, asa cum am explicat in #399, nu asta e de fapt problema. Problema cu care te confrunti (si pe care inca trebuie sa o rezolvi) este ca,
pana nu demonstrezi ca nu mai exista alte paralele, afirmatiile tale ca exista doar una sunt gratuite (si evident gresite, nule).
Am zis!
Tu tot zici lucruri la modul gratuit. Ai de gand sa prezinti si demonstratiile afirmatiilor tale gratuite?
e-